Charążka Witold 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Wnioski już Agencie przyjmują, ale system jeszcze nie działa. Wzór wniosku o przyznanie loginu i kodu niebawem wam udostępnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 14 Stycznia 2008 http://www.arimr.gov.pl/pliki/11/18/0/W1.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Ja zaniosłem wniosek,ale narazie nie przyjmują bo jak twierdzą agencja niejest jeszcze gotowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Ja zaniosłem wniosek,ale narazie nie przyjmują bo jak twierdzą agencja niejest jeszcze gotowa.Dałeś się tak zbyć?Nie ma że nie przyjmują, muszą i koniec, ja u siebie już ich nauczyłem pożądku i KPA. Jutro zaniosę wniosek i ich problem co z nim zrobią, mają 30 dni na odpowiedz i basta. Trzeba z nimi krótko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 16 Stycznia 2008 hahahhahh czego ich nauczyłeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Tego że mnie byle czym nie zbędą i jak nie załatwią sprawy to mogą mieć problemy. Jak chcesz się przekonać to przyjedź do Mińska Maz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Słuchaj szopen72 biuro agencji mieści się w niewielkim miasteczku i ja wieleosób znam które pracują w arimr i mnie też znają bo jestem częstym "gościem", a być może za tydzień lub dwa będą przyjmować wnioski więc niewidzę powodu do robienia zamieszania.Czekaliśmy tyle czasu to i dwa tygodnienie robią wielkiej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Nie mówię że należy robić raban tylko że mają obowiązek przyjąć wniosek choćby był bez sensu, a poza tym w takich biurach muszą się wreszcie nauczyć że oni pracują dla nas i za nasze pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gufer 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Ja złożyłem jusz wniosek,przyjeli bez problemu.muwili tylko że na decyzje będzie trzeba troche poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 16 Stycznia 2008 Miałem to "szczęście" być rano 2. stycznia w biurze. Panie po urlopach - my nic nie wiemy o takim systemie. Tydzień później już był nawet wniosek dostępny i mogłem go złożyć. Decyzja - nie wiadomo kiedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 17 Stycznia 2008 A ja szukam odpowiedzi na pytanie w jaki sposób dotrze do mnie Paszport Jak na razie jest sugestia żeby rano zgłosić elektronicznie a po południu oDebra1ć paszport osobiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 17 Stycznia 2008 Przecież paszporty przysyłają pocztą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Wczoraj byłem w Agencji z wnioskiem i zero problemów, paniusia przyjęła i mam czekać na odpowiedz. Przypomniałem jej tylko ,że ma na nią 30 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Na pocztę to ja wolę nie liczyć , mam przykre doświadczenia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 24 Stycznia 2008 Poczta określiła sobie 3 tyg. na doręczenie listów poleconych .... Poza tym Agencja ogranicza koszty i rezygnuje z wysyłki za potwierdzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 25 Stycznia 2008 Przecież paszporty przysyłają pocztą.U mnie jak jestem osobiście to są od ręki drukowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 25 Stycznia 2008 Zależy kiedy - w lecie i jesienią to od ręki, teraz (szczyt wycieleń w moim regionie) czas oczekiwania nawet 2 tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charążka Witold 0 Napisano 21 Lutego 2008 Dostaliście już nadany login i hasło bo ja już dzisiaj. Ciekawe kiedy ruszy system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 21 Lutego 2008 Dostaliście już nadany login i hasło bo ja już dzisiaj. Ciekawe kiedy ruszy system No chyba już ruszył . Ja się zalogowałem i zmieniłem hasło bo do tego się zaczyna,dyspozycji jeszcze nie składałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel 85 0 Napisano 22 Lutego 2008 Ja dzisiaj byłem w agencji z tego co się dowiedziałem to paszporty i tak trzeba będzie odbierać osobiście, bo agencja nie ma pieniędzy na usługi pocztowe więc po co ten cały system jak trzeba będzie jeździć i stać w kolejkach to będzie chyba niewypał roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charążka Witold 0 Napisano 24 Lutego 2008 No chyba już ruszył . Ja się zalogowałem i zmieniłem hasło bo do tego się zaczyna,dyspozycji jeszcze nie składałem. W jaki sposób zalogowałeś się Na jaką stronę trzeba wejś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janeczek 0 Napisano 24 Lutego 2008 nigdzie nie mogę się doczytać czy ten sposób rejestracji dotyczy rownież świnek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 24 Lutego 2008 Dotyczy, mam tylko świnki i złożyłem wniosek, czekam na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stef275 0 Napisano 24 Lutego 2008 No chyba już ruszył . Ja się zalogowałem i zmieniłem hasło bo do tego się zaczyna,dyspozycji jeszcze nie składałem. W jaki sposób zalogowałeś się Na jaką stronę trzeba wejś Wejdź na stronę ARIMR kliknij zakładkę Identyfikacja i rejestracja zwierząt,potemkliknij obsługa zgłoszeń przez internet następnie pobierz aplikacjęAplikacja CK IRZ (https://www.doplaty.gov.pl/ckirz-web) i Instrukcja CK IRZ- tam będzie podana strona . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charążka Witold 0 Napisano 25 Lutego 2008 Już znalazłem, wszystko działa, jest OK. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach