miccao 0 Napisano 17 Lutego 2008 Na blasze PO czyli Poznań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 29 Lutego 2008 jak sie okazuje śmierć na czterech kołach... : http://www.motoweb.pl/tapety/pictures/normal/ferrari_f430_2005_1.jpg niezle pocisnął Zientarski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 2 Marca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Marca 2008 Niewiem jakim cudem tutaj nic sie niestało http://pl.youtube.com/watch?v=gymCFgx_TB8&feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 7 Kwietnia 2008 u nas w okolicy w zeszłym tygodniu był taki wypadek rolnik bronował pole 360 bez kabiny i zachaczył bronami o jakiś kołek dwie broby podbiło i trafiły go prosto w głowe, śmierć na miejcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qki 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 http://www.24opole.pl/?id=shownews&news=968&Tragiczne%20zderzenie%20z%20ci%C4%85gnikiem Co o tym powiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 Niewiem jakim cudem tutaj nic sie niestało http://pl.youtube.com/watch?v=gymCFgx_TB8&feature=relatedmięczak w żółtym mercedesie, nie wyjechał pod prąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 Chłopak trochę nie poważny i bez wyobraźni z takim sprzętem na taką wąską drogę w nocy i bez oświetlenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 http://etransport.pl/film274.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JDG 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 http://www.24opole.pl/?id=shownews&news=968&Tragiczne%20zderzenie%20z%20ci%C4%85gnikiem Co o tym powiecie? Moim zdaniem powinni się troche wziąść za rolników aby dbali o bezpieczeństwo na szosach lampy błyskowe powinny być obowiązkiem w każdym traktorze a maszyny mieć światła, trókąty i zaznaczone krawędzie na biało czerwone pasy,Jak jeżdże ciągnikiem z maszynami a koło mnie jest szosa ruchliwa to o zgrozo, co się dzieje samochodami mnie wyprzedzają jak bym był rowerzystą tragdia a w nocy bez oświetlenua to samobójstwo albo wyrok na kogoś przy obecnym ruchu na drogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja mam ostro - 15km musze robić do łaki trasą E7 akurat pasują pokosy z wakacjami i gigantycznym ruchem. Ciągnik jest wyprzedzany bez upewniania się jak wyglada droga z przodu, a na dokłatke remonty. Cuda widziałem: osobówką wjechał pod łapy od TUR-a, TIR przejechał po barierkach rozdzielających pasy. A co najciekawsze zgodnie z przepisami nie moge urzywać pobocza do jazdy - czyli tego asfaltu za ciagłą linią po prawej stronie drogi. . . No i już widze tą kolejke za MTZ-tem ciagnącym pod góre 30 balotów sianokiszonki z prędkością 15 km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja z jednego gospodarstwa do drugiego mam 30 km trasą dla tirów-50 i to jest zabawa Nie jest przyjemnie dostać naczepą w przednie koło , a to się zdaża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 nie no ale... no przeciez on stojac na poboczu miescił sie na swoim pasie dopiero... powinien jednak cos miec mrugajacego alebo obrysowki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qki 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 Moim zdaniem światła jakieś miał napewno i z przodu i z tyłu - nieważne że białe polowe. Zagapił się gość z osobówki to raz a dwa traktorzysta powinien być bardziej doświetlony i mieć obrysówki. Pozatym jak bym ja jechał tamtedy to jeśli bym się z czymś mijał to zjeżdzał bym ile mogę w prawo żeby mnie o koła nie zachaczyli - on chyba jechał inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nita 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 jakąkolwiek maszyną bez oświetlenia ,powinno sie jechać tylko w dzień bo w nocyogromne ryzyko sami wiecie jak to jest gdy ktoś z przodu oślepi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Cały problem w tym że każdy z nas tylko kalkuluje ''przeskoczę czy nie ,złapią mnie czy nie'' a wystarczy zamknąć oczy i na chwile w wyobraźni stać się tym poszkodowanym przeze mnie, a inaczej zachowamy się na drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Ktoś już wrzucił kiedyś ten link, a że temat odpowiedni, polecam obejrzeć... schokkend+18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Ktoś już wrzucił kiedyś ten link, a że temat odpowiedni, polecam obejrzeć... schokkend+18 ja pier..le . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 gdzie to sie włancza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Wejdź na scheurijzer.nl i w lewym dolnym rogu wybierz schokkend+18, trzeba trochę poczekać aż cała strona się załaduje - jest tam dużo zdjęc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek31śl 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Wejdź na scheurijzer.nl i w lewym dolnym rogu wybierz schokkend+18, trzeba trochę poczekać aż cała strona się załaduje - jest tam dużo zdjęc... To powinien obejrzec każdy idiota pędzący po drodze bez wyobraźni i może wówczas przekonał by sie co może z niego zostac w przypadku jakiegokolwiek zderzenia z czym kolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie potrafię tego skomentować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 O w mordę, szok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Kurde już to kiedyś gdzies oglądałem ale nigdy niemoge dojechać do końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qki 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja też gdzieś kiedyś widziałem ale teraz było kilka innych.. no z 1/4 innych zdjęć.. ale fakt ja dojechałem do konca tylko przesówałem o pełny ruch scroollem zamiast pomału.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach