markant50 0 Napisano 2 Lutego 2008 Piszcie swoje opinie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glebiusz 0 Napisano 11 Lutego 2008 Nie wiem czy pytasz o LNB bądź Sano dla trzody, bydła, drobiu.Ja dla trzody stosuję Sano, myślę że ich produkty nie są najgorsze. Ciekawą rzecz można zauważyć w reklamach Sano: kiedy świnie stają się nieopłacalne w topagrar nie pojawiają się reklamy z produktami dla trzody bo jak pogodzić ich slogan reklamowy: ZDROWIE ZWIERZĄT I ZYSK DLA HODOWCY przy obecnych cenach trzody.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matixex t-25a 0 Napisano 1 Marca 2008 przerzuciłem sie z "Sano" na "LNB" ponieważ biore jakies 2 worki na 2 tygodnie dodatków do ospy dla "młodzieży" mam bliżej i wychodzi mi taniej bo biore mało ale przy obecnych cenach żywca to aż żal ospe robić bo tyle kasy idzie ze hoho ale teraz mam już mało świń a kupuje konie mam juz 1 ogiera i 1 kobyłkę i co tydzień odwiedzam targi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@diii 0 Napisano 1 Marca 2008 ja używałem i tego i tego ale powiem szczeze ze nie widziałem specjalnej róznicy, chociaz dodatki sano ładniej pachna i zwierzeta chetniej jedzą. ostatnio przeżuciłem sie na koncentraty i dodatki od weta który ma wytwórnie pasz i składem nie różni sie niczym od sano czy lnb a jest tansze i z dostawą do domu za grosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciejatym 0 Napisano 17 Sierpnia 2008 a co to za wet i skąd jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzes znachor 0 Napisano 4 Września 2008 ja w tej chwili mam Ekoplon nie mam duzej hodowli ale nie mam różnicy w przyrostach i zdrowotności porównując do sano ,które wczesniej stosowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach