trojan 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 WitamJaka tam sytlacja na polskim rynku u hodowcowPozdrawiam Dobra jest. Gościu, naprawdę dobra jest.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafal Milewski 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 WitamJaka tam sytlacja na polskim rynku u hodowcowPozdrawiam Dobra jest. Gościu, naprawdę dobra jest.............. To dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Plewa 0 Napisano 27 Sierpnia 2009 Szanowny Panie JGD. Daj sobie spokój z ekologicznym bydłem mięsnym . Daj sobie spokój z Herefordem. Model produkcji wybrałeś najgorszy z możliwych. We Francji nikt sie w to nie bawi. Na takiej koncepcji w życiu nic dobrego nie osiągniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JDG 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Rozumiem że masz "odpowiednie" bydło jesz ślimaki i żaby a w garażu masz Renaut bo to takie francuskie.A ja mam w dupie co robią francuzi.Zresztą bezpodstawnie krytykujesz mój profil produkcji, mam typowo ekstensywną produkcje w której ta rasa spisuje się najlepiej a ekologiczne gospodarstwo bo jestem do zdrowej produkcji przekonany i patrząc na obecne ceny płodów rolnych i koszty produkcji w rolnictwie konwencjonalnym to po co się w to bawić szczególnie na moich lichych ziemiach.Zresztą mój ojciec ma jeszcze świnie Złotnicką Pstrą i przetwórnie więc wszystko z naszych gopodrstw wyjeżdża w postaci przerobionej, bezpośrednio do klijęta a to już takie francuskie nieprawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Plewa 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 Ależ prosze bardzo. Po co ten "brak uprzejmości " ? Zapytałeś, przedstawiłem swoje zdanie. Tak ja uważam. A cyrk j i małpy są Twoje. Ty podejmujesz decyzje mimo , sądząc po pisowni, że posiadasz słabą wiedze . Pozostaje z wyrazami szacunku, życząc dużo sukcesów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JDG 0 Napisano 30 Sierpnia 2009 O zdanie nikogo nie pytałem ale ok.Po prostu nie lubię jak ktoś bezpodstawnie krytykuje. To tak jak bym np. Hodwcy owiec na tym forum napisał że to bezsensu i widziałem w hiszpanii że tam się tym nie bawią. Może jednak świetnie na nich w Polsce wychodzi i znalazł jakąś nisze gospodarczą?Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NataszaX 0 Napisano 31 Sierpnia 2009 Każdy robi to co mu się opłaca. Można też powiedzieć hodowcom w anglii, stanach i australii że mają głupie pomysły na życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janusz Plewa 0 Napisano 21 Października 2009 O zdanie nikogo nie pytałem ale ok.Po prostu nie lubię jak ktoś bezpodstawnie krytykuje. To tak jak bym np. Hodwcy owiec na tym forum napisał że to bezsensu i widziałem w hiszpanii że tam się tym nie bawią. Może jednak świetnie na nich w Polsce wychodzi i znalazł jakąś nisze gospodarczą?Pozdrawiam. To jest Twoja ocena, którą też nazwać moge bezpodstawną . A że czegoś nie lubisz, to nie jest podstawą do inwektyw. Świadczy to tylko o Twym braku w wychowaniu. Ale o to to już raczej musisz mieć pretensje do zupełnie kogoś innego... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach