leszek04061 0 Napisano 17 Lutego 2008 Czy ktoś może mi powiedziec czy i kiedy ruszą dopłaty do oprocentowania kredytów? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladislaw 0 Napisano 17 Lutego 2008 To jest pytanie za 100 pkt. Jak zwykle wszytko w rękach naszej słynnej agencji która powoli zaczyna mieć więcej wspólnego z agencją towarzyską. Na razie z tego co wiem agencja łaskawie podała informacje że kredyty z dopłatami na ten rok będą kontynuowane, ciekawe tylko kiedy może od lipca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszek04061 0 Napisano 23 Lutego 2008 program juz ruszył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rybka2485 0 Napisano 23 Lutego 2008 a jak to wogole wyglada?? np taki kredyt na mlodego rolnika z oprocentowaniem 2% ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszek04061 0 Napisano 24 Lutego 2008 Ja z tego kredytu zakupie ziemie i budynki.Trafiła się okazja ,sąsiad sprzedaje 13 ha ornego(3 i 4 klasa) praktycznie w jednym kawałku przez miedze i budynki gospodarcze + dom a wszystko za 200000 tys zł.Super okazja a agencja straszyła ze linia z dopłatami do oprocentowania nie ruszy.Ale juz ok.Za 2 dni do notariusza!Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prowokator 0 Napisano 26 Lutego 2008 To jest pytanie za 100 pkt. Jak zwykle wszytko w rękach naszej słynnej agencji która powoli zaczyna mieć więcej wspólnego z agencją towarzyską." Ja protestuję!!!! O ile się orientuję, to połowa personelu żeńskiego do porządnej agencji towarzyskiej się nie nadaje... Ale za to druga połowa nadaje się ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach