Moderator 0 Napisano 22 Stycznia 2006 Tutaj można zadawać pytania odnośnie części organizacyjnej szkolenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ang 0 Napisano 18 Lutego 2006 Mam pytanie!z jaką częstotliwością dostarczane będą materiały edukacyjne???za odpowiedź z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eveli 0 Napisano 24 Lutego 2006 super ze ktos odpowiedział na zadane pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 26 Lutego 2006 w jakim wiek trzeba byc aby zrobic ten kurs? np. starczy gimnazjum czy postawówka i weik np. 16 lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moderator 0 Napisano 1 Marca 2006 Materiały dydaktyczne będą zamieszczane zgodnie z harmonogramem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peron 0 Napisano 19 Lipca 2006 Mam pytanie: jak to jest z tym kursem? Przykładowo robie ten kurs i co dalej? Jeżeli rodzice chcą przejśc na strukturalną rentę to mogą przepisać na mnie? W chwili obecnej mam wyższe ekonomiczne. A jak z kredytami dla młodych rolników? A to 50 tys wsparcia z uni też się należy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fiona1 0 Napisano 30 Września 2006 co do szkoleniato przy zakupie odrazu dostajesz pakiet wszystkich wiadomościale dopiero po zaliczeniu jednego działu otwiera się nastepnytest mozna powtarzać do skutku az sie nauczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach