Jarek.k 0 Napisano 25 Lutego 2008 Witam!!! Posiadam odtwarzacz mp4 Amtech AM-MP4 008 i mam z nim następujący problem gdy prubuje go uruchomic to na wyswietlaczu pojawia mi sie klepsydra i nie chce sie uruchomic można czekac tak be konca aż rozładuje sie bateria ale sie nie uruchomi. Co mam z nim zrobic? Z góry dziękuje i prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutekaa 0 Napisano 26 Lutego 2008 zawież ją do sklepu,też tak miałam,wymienią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek.k 0 Napisano 26 Lutego 2008 a w jakim sklepie ja kupiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolek;p 0 Napisano 29 Lutego 2008 Jak jest na gwarancji to mają obowiązek wymienić w każdym sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
staska27 0 Napisano 27 Września 2010 Mam dokładnie taki sam problem z tą mp4. Pojawia się klepsydra. Czy coś się da poradzić aby zaczęła funkcjonować? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 27 Września 2010 WEŹ MŁOTEK I ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agrotechnic 0 Napisano 8 Października 2010 Tak jak piszą przedmówcy jedyna opcja to wymienić na nowy egzemplarz... Chociaż skoro na jednym forum są dwie osoby, które mają ten sam problem z tym samym urządzeniem... to ja bym wolał zwrot kasy. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach