lolek;p 0 Napisano 28 Lutego 2008 Mam zamiar założyć hodowle świń. Nie wiem jaką im pasze dawać. Nutrena jest dobra? Proszę o odpowiedzi.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 28 Lutego 2008 A masz z czego dokładać do tego interesu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii 0 Napisano 28 Lutego 2008 dobrze kombinuje zakłada kiedy inni likwidują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 28 Lutego 2008 A masz z czego dokładać do tego interesu?może to będzie "pralnia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolek;p 0 Napisano 29 Lutego 2008 To będzie duża hodowla i mam czym zainwestować więc prosze o odpisanie na moje putanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 29 Lutego 2008 mówiłem, pralnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 29 Lutego 2008 Jak masz czym zainwestować to sobie to coś wpłać na książeczke na 6% i patrz jak ci odsetki rosną małe ale pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach