no name 0 Napisano 16 Marca 2008 Witam wszystkichJestem konsultantem marketingu i sprzedaży i współpracuję z dużą hurtownią leków weterynaryjnych i tak się zastanawiam czy nie otworzyć sklepiku internetowego z artykułami dla zwierząt (maści kremy płyny dodatki paszowe itp. - oczywiście sprzedaż leków nie wchodzi w grę bo jest to nie zgodne z obowiązującym prawem weterynaryjnym!) Jest wiele środków które mogą nabywać rolnicy, osoby prywatne ale o tym nie wiedzą a przeglądając net stwierdzam iż tych środków jest mało a jeśli już są to pośrednicy narzucają sporą marżę. Ja mógłbym zaproponować ceny konkurencyjne dla każdego sklepu czy pośrednika tylko zastanawiam się czy byliby chętni na takie artykuły?proszę o opinie i ewentualne pytanie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio55 0 Napisano 20 Marca 2008 Mnie sie wydaje że to dobry pomysł . Sam korzystam z zakupów w internecie i wiem że z tego typu środkami są problemy . Sam szukałem kremu do pielęgnacji wymion z selenem i miałem problemy . Jeśli ceny będą rozsądne to będzie zbyt . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 22 Marca 2008 Zgadzam się z Bodziem ,akurat w moim przypadku dużo kupuje za pośrednictwem netu z prostej przyczyny ,a mianowicie net po 15 też działa w przeciwieństwie do wielu sklepów,a z dostawą nie ma problemów.Szkoda tylko że lekarstwa nie są dostępne przez net ,bo lekarze wet narzucają kosmiczna , uznaniową maże.Więc jak już coś otworzysz to poinformuj nas na forum a znajdziesz wielu klientów .Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błażej 0 Napisano 22 Marca 2008 Zrob to ja napewno bede kupowal,popieram obiema rekami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurka złotopiórka 0 Napisano 15 Września 2008 dobry pomysł . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helix 0 Napisano 18 Lipca 2009 oczywiscie mam 3 placowki chetnie bede sie zaopatrywal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 16 Września 2009 Na dziś jest jest tego mnóstwo. Jeżdżą po "świecie" przedstawiciele Avity, Overa, Vitry, CanAgri i cholera jeszcze wie kogo.Dziś często cena - ale też fachowe doradztwo się liczy.Jak coś potrzeba "na gwałt" zawsze coś się znajdzie w Grene, u przedstawiciela DeLaval, Westwalii czy w Promleko.Nic tylko wybierać, przebierać - a większość to to samo tylko w innym opakowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwisniewski 0 Napisano 22 Marca 2010 Witam wszystkichJestem konsultantem marketingu i sprzedaży i współpracuję z dużą hurtownią leków weterynaryjnych i tak się zastanawiam czy nie otworzyć sklepiku internetowego z artykułami dla zwierząt (maści kremy płyny dodatki paszowe itp. - oczywiście sprzedaż leków nie wchodzi w grę bo jest to nie zgodne z obowiązującym prawem weterynaryjnym!) Jest wiele środków które mogą nabywać rolnicy, osoby prywatne ale o tym nie wiedzą a przeglądając net stwierdzam iż tych środków jest mało a jeśli już są to pośrednicy narzucają sporą marżę. Ja mógłbym zaproponować ceny konkurencyjne dla każdego sklepu czy pośrednika tylko zastanawiam się czy byliby chętni na takie artykuły?proszę o opinie i ewentualne pytanie pozdrawiam Otworzyles ?Jesli tak, to podaj kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach