osa21 0 Napisano 18 Marca 2008 Zakładam temat bo nic podobnego nie znalazłem, piszcie jaka u was pogoda. Umnie wczoraj zamiecie śnieżne dzis pada śnieg, temperatura powyżej zera wiec wszytsko topnieje w oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 18 Marca 2008 wieje i pada śnieg temp na plusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1972 0 Napisano 18 Marca 2008 Paskudna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 18 Marca 2008 Powiat Kępno wiatr ma łby pourywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmerBorys 0 Napisano 18 Marca 2008 wieje silny wiatr a chwilami leci śnieg dosyć mocno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 18 Marca 2008 do południa śnieg a teraz słonko i wietrznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 18 Marca 2008 Ostro wieje i nieźle nawala śnieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 18 Marca 2008 Ostatnio deszcz i wiatr mocny a dziś dla odmiany śnieg. W nocy temp. ujemna a w dzień dodatnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargamel 0 Napisano 18 Marca 2008 A jaka ma być pogoda zimą?Liczyl ktoś na grill,piwko i podkoszulek na ramiączkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 18 Marca 2008 A jaka ma być pogoda zimą?Liczyl ktoś na grill,piwko i podkoszulek na ramiączkach? ja i dziewczynki w spódniczkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 18 Marca 2008 A jaka ma być pogoda zimą?Liczyl ktoś na grill,piwko i podkoszulek na ramiączkach? i dziewczynki w spódniczkach Krótszych od majtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 18 Marca 2008 A jaka ma być pogoda zimą?Liczyl ktoś na grill,piwko i podkoszulek na ramiączkach? Wcale bym się nie obraził jakby tak było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 19 Marca 2008 Dziś prędzej można zrobiś kulig niż grila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1972 0 Napisano 19 Marca 2008 dziś rano http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9568161aefa7cf57.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/188c1d996abdf20e.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargamel 0 Napisano 19 Marca 2008 Darek,widze że masz śeietne tereny na agroturystykę,podobno można czerpnąć na to jakąś kasę ,a kazdy grosz wytargany z poza pola-cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 19 Marca 2008 zimowa śnieg pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 19 Marca 2008 zimno zimno i jeszcze raz zimno pada snieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 19 Marca 2008 Pogoda ładna, słońce świeci, no może trochę chłodno ok. 5 st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargamel 0 Napisano 19 Marca 2008 Ja zasiałem jęczmień 10 marca .Miałem przypadek że przesiewalem wymarzniete 20 ha oziminy jęczmieniem i 3-4 po zasiewi ładowało mrozem -7-8 przez tydzień i bylo OK.Inny przypadek to mróz -10 po wschodach jęczmienia.j. i zbielały liście ale odbił i pięknie plonował,lepiej jak pózniejsze zasiewy.Tak ze narazie spoko,tylko martwia mnie prognozy na drugi tydzień ,ma być zimno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 19 Marca 2008 nasz równiez jest zasiany 10 marca... ja sie tam nie martwie, a wrecz powinien byc lepszy plon niz normalnie siany... zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 19 Marca 2008 u mie dzis spakło 10 cm śniegu w ciagu 2 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukasz52 0 Napisano 19 Marca 2008 ja juz kilka dni sieje co popada to wiaterek przesuszy jeszcze kilka takich łądnych dni i bedzie po zasiewach pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursus 360 0 Napisano 20 Marca 2008 ja też po9siałem jeczmień ale pod śniegiem złapie lepsza wolgoć u mnie 10 cm śniegu i można sanki za traktor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 26 Marca 2008 dziś znowu śnieg napadał 5 cm i 2 stopnie poniżej zera jak tak dalej pojdzie to pszenice zasieje w polowie kwietnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 26 Marca 2008 Faktycznie dziś pogoda niezbyt optymistyczna, teraz taki śnieg u mnie nawala, że światu nie widać.... ale od soboty ma się na kilka dni ocieplić, nawet do + 16, jeśli pole zdąży obeschnąć to ruszam z siewem [bo teraz wejść trudno, a co dopiero wjechać...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach