wojtek76 0 Napisano 25 Stycznia 2010 U mnie wczoraj rano i dziś rano -25 (okolice Suwałk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 25 Stycznia 2010 Wczoraj - 26, dzisiaj - 28, a niedaleko Zamościa -31, autocysterna przyjechała po mleko z 8 godzinnym opóźnieniem - była trzykrotnie rozmrażana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 26 Stycznia 2010 Dzisiaj 26 stycznia o godz 5.45 3 metry nad ziemią było _30oC. 30 km na wschód od Warszawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 26 Stycznia 2010 u nas dzis spadła temp. poniżej -20C, i była to najzimniejsza noc tej zimy, ale jak czytam jakie tem. u was to nie mamm sie czym chwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paweł0128 0 Napisano 26 Stycznia 2010 Dziś w Zamościu - 30 o godzi 6.45 już drugi dzień tak mrozi jak tak dalej pujdzie to wszystkie uprawy wmrozi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 26 Stycznia 2010 Dziś rano około 7.30 Bydgoszcz - -25. Toruń podobno najzimniejszy -28... ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracka 0 Napisano 26 Stycznia 2010 A u mnie w nocy to ponoć było -27 C dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek_zx6r 0 Napisano 27 Stycznia 2010 -27 w Tarnowie... przez dzień -17 i nie odpuszcza... nowe Fergle na parkingu nie odpaliły... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 28 Stycznia 2010 tarnow najcieplejsze miejsce w polsce z drugiej strony krakowa to nawet -20 nie bylo a w dzien -8,dzisiaj -2 i 1 cm sniegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 28 Stycznia 2010 To u nas tez dzisiaj malo bylo bo tylko -3 rano ale sniegu dopadalo z 15 cm do 20 juz lezacego a minimalna temperatura to bylo -25 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Kwietnia 2010 Nareszcie deszcz padał bo w ciagu 25 dni spadło tylko 3l/m2 i już zaczynało byc sucho, i jeszcze te przymrozki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 26 Kwietnia 2010 Pierwsza noc w którą temperatura nei spadła poniżej 5`C, ale w nocy z soboty na niedzielę był przymrozek -2, a ja w sobote popryskałem pszenice Granstarem i Attributem, mam nadziję ze nie bede musiał poprawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gringo 0 Napisano 26 Kwietnia 2010 wieje wieje i jeszcze raz wieje a do tego piasek w oczy idzie masakra:( deszczu na gwałt!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek_1995 0 Napisano 27 Kwietnia 2010 u mnie na dolnym slasku popadalo wczoraj i teraz wieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 12 Maja 2010 jak zaczelo 1 V o 7 rano padac to do dzisiaj pada lub leje ewentualnie male oberwanie chmury,woda stoi na polach,dynie sialem w blocie ze buty zostawaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek_10 0 Napisano 16 Maja 2010 Jak tak dalej będzie i prognozy będą się sprawdzać to słabo w tym roku widzę żniwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 17 Maja 2010 u mnie też polało w polu woda na łąkach woda rzeka wylewa kiepsko widze sianokosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 17 Maja 2010 W Legnicy przestało padać a raczej popadywać w piątek wieczorem i dzisiaj zaczęło znowu popadywać,no i strasznie wieje,woda w rzekach w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek_10 0 Napisano 18 Maja 2010 Nasi południowi sąsiedzi także mają problemy z deszczami. Może to będzie powodem wzrostu cen zbóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 18 Maja 2010 i dalej leje,a teraz powodz podobno najwieksza od 40 lat, reszte zobaczycie w tv -malopolska cala zalana.a to co nie pokazuja[przynajmniej na razie] to jedni drugich topia,bojki,klotnie, non stop radiowozy kraza,dzikie przekopy albo zasypywanie czyli polskie pieklo-tym razem woda zalane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 24 Maja 2010 Jak patrze jak tych ludzi pozalewalo to az mi skora cierpnie co ci ludzie tam przezywaja ! Az stach patrzec cale gospodarstwa pod woda i z czego ci ludzie teraz maja zyc jak sie za to wszystko zabrac az strach pomyslec ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 30 Maja 2010 i znowu leje,troche wyschlo i z powrotem bagno dobrze ze wyrwe w wale zasypali kilkaset ton kamienia poszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 11 Lipca 2010 Od miesiaca u nas spadło 15mm na m2, jeszcze teraz te upały wczoraj było ponad 35 stopni w cieniu, a dziś ma być jeszcze gożej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 13 Lipca 2010 U mnie dzisiaj o 10 rano bylo 31 w cieniu i susza jak niewiem co i nic ciekawego w pogodzie na razie nie przewiduja jak tak bedzie to zniwa lada dzien ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 29 Lipca 2010 Wreszcie przestało padać. Zaczyna pojawiać się Słońce - już zapomniałem jak wygląda . Może trochę osuszy zboże i w następnym tygodniu coś pokoszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach