tekmie 0 Napisano 24 Listopada 2010 Witam.Kolejny dzień deszczowy,na polach rozlewiska jak po wiosennych roztopach.Ogólnie sytuacja nie ciekawa przed spodziewanym ochłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 24 Listopada 2010 powiat Kępno sypie snieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 25 Listopada 2010 Nic nie mówcie, bo zbliża się mrózzzzzzzzzz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 25 Listopada 2010 U mnie też pada śnieg. Oby jak najwięcej - mam pszenżyto do sprzedania. Im więcej śniegu tym lepsza cena (doświadczenie z poprzedniego roku ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rusin 0 Napisano 25 Listopada 2010 aktualnie jestem w wawie i tu w nocy tez padalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 25 Listopada 2010 Pomorze zachodnie, na polach biało około 2cm śniegu, w tej chwili juz jest -1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 28 Listopada 2010 od wczoraj zima a tu jeszcze troche roboty zostalo, sprzety nie pochowane ,od maja z robota jestem miesiac do tyly,jak sypnie sniegiem jak zapowiadaja to orka bedzie w marcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 29 Listopada 2010 No to do marca. U mnie już zawiane konkretnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 29 Listopada 2010 Panowie - aby do wiosny i zrobi się cieplej. -:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 1 Grudnia 2010 Ile stopni dzisiaj u Was? U mnie -21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Grudnia 2010 Na dole wielkopolski -12 i wieje wiatr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 1 Grudnia 2010 Witam.Około 6 rano -16 obecnie -11,słonecznie ,wiatr umiarkowany,śniegu na polach ok.15cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 1 Grudnia 2010 To u Was jeszcze prawie lato . Zapraszam pod granicę białoruską - tutaj to dopiero zima. W tamtym roku było -35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 1 Grudnia 2010 korsarz skąd jesteś ,bo napisałeś dół wielkopolski,ja też jestem z dołu ale Cię nie widziałem mieszkam niedaleko Ostrzeszowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 1 Grudnia 2010 rano -10 a teraz strasznie wieje i sypie,z domu do wiosny nie wyjade,dobrze że zapasy zrobiłam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Grudnia 2010 pigi jak bym sie dobrze zamachnoł to kamieniem do Ciebie dożuce jestem z okolic Kępna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 2 Grudnia 2010 Syberia normalnie -13 i świata nie widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 2 Grudnia 2010 -24 nad ranem w poniedziałek było. Powiem szczerze, że jak żyję to o tej porze nie widziałem takiego ataku zimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 2 Grudnia 2010 U mnie w nocy spada temp. do -13 w dzień sie trzyma -10, ale na polach jest mało śniegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ikcomas 0 Napisano 2 Grudnia 2010 Właśnie wychodzi Słońce. Jak tam u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 2 Grudnia 2010 -13 cały dzień,teraz zaczyna spadać, śniegu leży sporo około 30 cm i zaspy wspaniałe na szczęście drogi odśnieżone!tylko sianokiszonka zamarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 3 Grudnia 2010 -8, przestało wiać zaczynają ruszać z odśnieżaniem mniej istotnych dróg, więc pewnie idzie ku lepszemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 3 Grudnia 2010 o 7 miałam -16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 3 Grudnia 2010 pogode sprawdzam na ICM,bardzo dokładna na 24h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigi 0 Napisano 3 Grudnia 2010 korsarz to musimy się kiedyś spotkać przu ciepłym kufelku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach