tekmie 0 Napisano 31 Lipca 2011 Witam.Od czwartku deszczowo i obecnie(niedziela) też pada.Ale jest nadzieja że od jutra się zacznie rozpogadzać,bo pora zacząć żniwować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 19 Sierpnia 2011 u mnie troche popaduje jest to pierwszy deszcz w sierpniu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 19 Września 2011 Sucho nie można zaorać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 31 Października 2011 Nie uważacie ze coś źle z pogodą sie dzieje? U mnie teraz jest 13 stopni. Jeszcze kilka takich nocy i wegetacja ruszy a jak chwyci mróz to znowu bedzie nie za ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 1 Listopada 2011 ruszy ?-wydaje mi sie ze trwa w najlepsze,zboza pozniej siane wschodza,ludzie jeszcze pszenice sieja,oprysk ida w najlepszei,trawa pieknie zielona,dzisiaj bylo 18 stopni, ludzie w podkoszulkach po cmentarzu chodzili,jeszcze 20 lat temu na zaduszki to w kozakach po sniegu sie szlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 21 Grudnia 2011 dzis pieknie sypie pierwszy grudniowy snieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 27 Grudnia 2011 Godzina 6-30 rano +7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano1976 0 Napisano 27 Grudnia 2011 przez całą noc padał drobny deszczyk i teraz jest tak samo tem. +3jest to bardzo potrzebne ziemi w moim rejonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 30 Grudnia 2011 prace polowe zakonczone,wszystko poorane,trawa skoszona[na 2 tyg zielonki jeszcze starczy]maszyny pochowane a zimy jeszcze nie widac,a i tak po nowym roku na pewno cos u ludzi sie bedzie dzialac-sa tacy co maja zawsze czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 15 Stycznia 2012 nareszczie zima,od piatku sie zaczela,narazie powoli sie rozkreca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 27 Stycznia 2012 no to koledzy nie wesolo sie zapowiada. muwia ze bendzie -20 i wiencej a sniegu zero. czarno to widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 27 Stycznia 2012 u nas troche sypnelo ,ale niewiele. przedtem bylo sporo ale 1 dzien mocnego deszczu i splynelo,teraz juz jest -13 ciekawe ile do rana spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 28 Stycznia 2012 Witam.U mnie obecnie -13*C,wiatr wsch.umiarkowany,śniegu śladowe ilości. Ciśnienie 1040hPa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 2 Lutego 2012 Pada śnieg teraz jest około 5cm i -5 stopni. Moze nie bedzie tak źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 2 Lutego 2012 Wy tam w Szczecinskim zawsze macie najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 2 Lutego 2012 Czy ja wiem czy najlepiej. W poprzednią zime pod pług poszło około 80% w mojej okolicy w tym u mnie. Może w tym roku bedzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 3 Lutego 2012 Witam.Jedno województwo,ale różnice występują.U Osa(y)21 wczoraj było -5 to u mnie było już -12.Rano ok.6 było -16*C a śniegu jest ok.1-2cm. wiatr słaby,ciśnienie z 1046hPa spadło na 1038hPa ale już zaczęło rosnąć i jest 1040hPa. a tem. -10*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 3 Lutego 2012 U mnie rano było -22 o godzinie 6,30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jano1976 0 Napisano 3 Lutego 2012 o 6.30 rano za oknem na wysokości 2m. było -29*Ca teraz o 13 jest -21*C śniegu jest z 10 cm ale jest nie ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 6 Lutego 2012 Dziś w nocy u nas rekord było -27 jeszcze nie pamietam żeby kiedyś było tak zimno, w zeszłym roku było -22. Na szczęście jest 5cm śniegu i nie ma wiatru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 20 Lutego 2012 Odwilż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 22 Lutego 2012 w powietrzu czuc wiosne, wczoraj lod na wisle puscil, na polach jeszcze troche sniegu jest . ciekawe jak zboza przezimowaly, ale zapowiadaja powrot zimy w marcu brr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 23 Lutego 2012 w powietrzu czuc wiosne, wczoraj lod na wisle puscil, na polach jeszcze troche sniegu jest . ciekawe jak zboza przezimowaly, ale zapowiadaja powrot zimy w marcu brr...U mnie oziminy nie wyglądają najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagmarka 0 Napisano 27 Marca 2012 http://lowcyburz.pl/2012/03/27/nadchodzi-znaczne-ochlodzenie-wystapia-opady-sniegu/bardzo ciekawa stronka podobno szykuje się ochłodzenie i to poważne miejscami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 27 Marca 2012 Oj tam, wskoczymy pod kołderkę i się rozgrzejemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach