kamil7340 0 Napisano 15 Grudnia 2012 +1 i pada deszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 12 Stycznia 2013 I znowu popadało w ciagu doby spadło około 10cm śniegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 13 Stycznia 2013 A dziś rano było -13, a nie zapowiadli u nas takiego mrozu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 13 Stycznia 2013 Witam.U mnie o 7 rano -9,zachmurzenie małe,wiatr słaby,śniegu to chyba trochę więcej jak 10 cm. ale ziemia pod śniegiem nie zmarznięta,na polach mokro(miejscami woda stoi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terryfoster 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Pada dziś cały dzień deszcz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2013 Pada deszcz i pola gołe, przed mrozem nie wygląda to za specjalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Lutego 2013 Woj dolnośląskie Teraz - nad ranem od godz. 00 do 06 Wiatr: 6 km/h -4/°C Śnieg: 0.2 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lutego 2013 O,2 mm śnieg u was na Śląsku zawsze najcieplej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 13 Lutego 2013 U mnie 20 cm śniegu. a było już goło i prawie wiosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leteto 0 Napisano 15 Lutego 2013 Dobrze, że wiosna idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 17 Lutego 2013 U mnie wczoraj +5 dzią + 2 mało już sniegu zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radas.dj 0 Napisano 21 Lutego 2013 U mnie (wielkopolskie) sporo śniegu, coraz zimniej. Jakoś nie widze wiosny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 27 Lutego 2013 Śniegu u mnie juz nie ma, dzis obeszłem najbardziej mokre pole i na żadnym woda nie stoii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 27 Lutego 2013 Resztki śniegu jeszcze są ale wilgotność na polu duża. zmienili prognozę i są małe szanse na przymrozki i szybkie rozsianie saletry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamk123 0 Napisano 1 Marca 2013 Dzisiaj ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 1 Marca 2013 U mnie jeszcze resztki śniegu topnieją a dziś tylko +2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 8 Marca 2013 i sypnęło śniegiem ok 10cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 8 Marca 2013 U mnie zimno sie robi a sniegu nie ma nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 10 Marca 2013 I dopadało w nocy teraz jest prawie 10cm i lekki mróz -2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 10 Marca 2013 Witam.U mnie w tej chwili -5 "kurzy" i zamiata,ale ziemię jeszcze widać(mało śniegu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 13 Marca 2013 Dziś rano o 7 było -17 stopni. Jak byłem na polu to około 15-20% nie jest zakryte śniegiem (zwiało) a na reszcie jest do 5cm śniegu. Na dzis zapowiadaja jeszcze wieksze mrozy. Jak to bedzie to się zobaczy, naszczęście mam ubezpieczenie to sie aż tak nie przejmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 13 Marca 2013 U mnie w nocy śniegu nasypało z 15 cm, mróz nie straszny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 13 Marca 2013 U mnie też piekna zima tej wiosny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 14 Marca 2013 u mnie dzis rano rekord tej zimy -19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 19 Marca 2013 A nas zasypało śniegiem kur... chyba z 50cm śniegu w nocy spadło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach