tekmie 0 Napisano 19 Marca 2013 Witam.Obecnie -5, pada śnieg,wiatr dość silny wschodni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terryfoster 0 Napisano 19 Marca 2013 U nas pada śnieg cały czas, 5 cm śniegu, czekam na lepszą pogodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terryfoster 0 Napisano 19 Marca 2013 U nas jest - 2 stopnie i 5 cm śniegu, cały czas pada. Czekamy na lepsza pogodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 19 Marca 2013 Ciagle pada śnieg jest juz około 10-15cm, ale temperatura w dzień na +. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 23 Marca 2013 Pogoda troche do bani potem bedzie roboty spietrzenie ale to nie od nas zalezy ! Rano o 6 -16 wieczorem o 20 - 15 i snigu lezy z 15-20 cm ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 31 Marca 2013 No i znowu śnieżyca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 1 Kwietnia 2013 Wczoraj z rana śnieg a wieczorem deszcz w nocy -2 i dziś od rana śnieg pada rano na polach była taka skorupka nie wie jak oziminy to wytrzymają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 1 Kwietnia 2013 Śniegu mokrego po kolana, agregaty od rana pracują bo prądu nie ma i nie będzie.Ale ciekawa wiosna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 7 Kwietnia 2013 Dziś można było poczuć wiosne jakby niebyło śniegu na polach to by sie działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fiedosowa 0 Napisano 24 Kwietnia 2013 Śliczne, bezchmurne niebo. Jeszcze tylko jakby nie wiało to byłoby super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 24 Kwietnia 2013 Deszczuuuuuuu!!! posucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 24 Kwietnia 2013 U nas pustynia sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 25 Kwietnia 2013 To ja wam zazdroszczę ja nie mogę zasiać bo mokro że nie idzie przejechać przez dołki nawet 4x4 nie pomaga zawieszają się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam. Temperatura 10*C,wiatr słaby,i ok.6 godz.zaczął padać "kapuśniaczek" i sobie pada,ale chyba nie za długo popada bo coś się przejaśnia.Ten deszcz był już potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 28 Kwietnia 2013 Na dole Wielkopolski ładnie napadało i kropi nadal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 28 Kwietnia 2013 W końcu pierwszy wiosenny deszczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 2 Maja 2013 U mnie leje cału dzień praktycznie niewiem kiedy zasieje reszte kukurydzy:-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 3 Maja 2013 Od kilku dni bez opadów.Rano przed godz. 6 na termometrze przy oknie -2*C , a za budynkami przy gruncie -5*C.,słonecznie , wiatr słaby płn-wsch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 3 Maja 2013 U nas było w okolicach 0, a wczoraj popryskałem buraki na chwasty, mam nadziję że nic i nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 3 Maja 2013 Kurcze u mnie temperatura dodatnia ale ciągle pada pola które ludzie porobili z łąk są zalane rzepaki stoją we wodzie teraz pewnie je robak zkonsumuje bo tam sie niewjedzie niczym przez jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 3 Maja 2013 A na Pałukach ani kropli.Ciekawe gdzie bedą większe straty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 24 Maja 2013 Witam.Rano ok.5 na termometrze przy oknie 0*C ,ale na polach "siwiutenko" ewidentny przymrozek.Obecnie słonecznie i praktycznie bezwietrznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 20 Czerwca 2013 godzina 22 a na termometrze 31stopni parno i duszno. Az strach co moze sie dziac gdy przyjdzie burza. Na lące bagno a na polu deszczyk by sie przydal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 28 Lipca 2013 Synoptycy zapowiadali dziś ładną pogodę a tu od rana się chmurzy grzmi i przeszła ulewa, w sumie napadało 10 mm, i ciągle grzmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 25 Stycznia 2014 Witam.Ok.godz.6 tem -18*C, śniegu na polach mało(wystają większe bryły czy też czubki liści zbóż),wiatr słaby wschodni,obecnie bezchmurnie.Asfalt na drodze "czarny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach