majkelo 0 Napisano 11 Lutego 2014 U mnie w Lublinie dzisiaj 7 na plusie i smętnie, pochmurno i ciemno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lippe 0 Napisano 20 Lutego 2014 Jest słonecznie i ciepło. Teraz gram w wow i mam zamiar wyjść na zewnątrz, aby cieszyć się słońcem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofff 0 Napisano 20 Lutego 2014 ciepło, ale pochmurnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer.piotr 0 Napisano 5 Marca 2014 Pochmurnie i dosyć chłodno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr155 0 Napisano 10 Marca 2014 Od kilku dni słonecznie i w miarę ciepło ,ale w nocy przymrozki .Przeszedłem się dzisiaj po polach i zboża jak na 10 marca wyglądają bardzo dobrze ,a rzepak jeszcze lepiej .Zapowiada się dobry rok .Pola zbronowane i jutro jadę siać pszenżyto i owies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laiokon 0 Napisano 12 Marca 2014 W końcu zrobiło się ładnie. Nie mogłem doczekać się wiosny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drakhtul 0 Napisano 14 Marca 2014 Jest pieknie, slonko swieci, 20+ C, zyc nie umierac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 16 Marca 2014 Pięknie w weekend popadało mogło by tak jeszcze z 10 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr155 0 Napisano 17 Marca 2014 Wieje leje i zimno .Cały weekend lało i to solidnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 18 Marca 2014 Na wschody piękna pogoda, spadło 15l ziemia wilgotna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 19 Marca 2014 Nie pada, ale zachmurzenie całkiem spore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gadulec808 0 Napisano 28 Marca 2014 U mnie dzisiaj piękne słoneczko od samego rana:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek88 0 Napisano 31 Marca 2014 Zima zimą i po zimie właściwie to u nas trochę posypało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 2 Kwietnia 2014 U mnie też pięknie się zrobiło, chociaż ranek tego nie zwiastował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hondziu 0 Napisano 23 Maja 2014 u mnie piekne slonce, a temperatura bliska 30 stopni, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosmo 0 Napisano 29 Maja 2014 A dajcie spokój z tą pogodą.... Masakryczna jest- przynajmniej w Łodzi. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2014 Skwar na żniwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ambebos 0 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ciepło ale nie gorąco - w końcu przyjemnie. Ale zapewne znowu będą burze - jak w ciągu ostatnich dni co dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosko 0 Napisano 5 Sierpnia 2014 U mnie burza zaraz mi prąd wyłączą i znowu 2 dni bez kompa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milestoo 0 Napisano 21 Sierpnia 2014 średnio, chociaż nie pada więc wkrótce się wybiorę ze znajomymi na jakieś piwko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach