osa21 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 od wczoraj popołudnia do dziś rana spadło 37mm deszczu ma metr kwadratowy i jeszcze pada, a miałem siac dzis buraki a tak przez tydzień w pole nie wjade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 13 Kwietnia 2008 poprostu rekord w ciagu 3 dni spadło 80mm deszczu na metr kwadratowy, poziom w redze w ciągu doby podniósł sie o metr, pewnie wiedzieliscie w tv relacje z Trzebiatowa tu mieszkam ale u mnie naszczęscie sucho nawet w kanela który mam w garażu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 13 Kwietnia 2008 Współczuję, u mnie wczoraj spadło 2mm a 30 km dalej 15 Dzisiaj słoneczko świeci i optymistyczne prognozy na jutro, chyba wyjadę w pole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asia78 0 Napisano 13 Czerwca 2008 deszcz jak na życzenie cichy i spokojny aby tak do rana .Czy ktoś może mi podać strone z prognozą pogody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruk27 0 Napisano 13 Czerwca 2008 Unas sucho jak na pustynii !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursus 360 0 Napisano 14 Czerwca 2008 pogodam wsamrazjak tak dalej to za 2 tyg. ruszam w jęczmień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drjanusz 0 Napisano 14 Czerwca 2008 W bezpośredniej okolicy(zachodniej)Poznania wczoraj spadło "aż" 5l/m2 deszczu.Suszej to chyba tylko na Saharze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 14 Czerwca 2008 Na wschód od Warszawy w nocy spadło 11mm/m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 14 Czerwca 2008 ciekawe czy oprócz kredytów klęskowych coś wymyśla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu2005 0 Napisano 15 Czerwca 2008 No to trochę popadało:)a wójt sie wypowiadał że będzie załatwiał umorzenie jednej raty podatku, bo i tak nowe kredyty trzeba spłacić,a prolągaty wiele nie dadzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drjanusz 0 Napisano 15 Czerwca 2008 Dzisiaj koło południa spadło "aż" 1,5l/m2 ale ulewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 18 Września 2008 3. dzień deszcz... Pada, mży, pół godziny spokoju i dalej to samo... a kukurydza czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 18 Września 2008 U mnie to samo...do siewu czeka 5ha a do zorania 4ha a;e z orka chyba wstrzymam się do października. Michał ile tej kukurydzy stoi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 18 Września 2008 a u mnie susza.... czy my mieszkamy w innym kraju? sie wku.. to spierd..le z tej wlkp na południe.. normlanie stepy!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii 0 Napisano 18 Września 2008 a u mnie susza.... czy my mieszkamy w innym kraju? sie wku.. to spierd..le z tej wlkp na południe.. normlanie stepy!!!! Jechałem tydzień temu przez wielkopolskę a konkretnie przez Gostyń i muszę powiedzieć ze współczuje, kukurydza tam jest mniejsza niz u mnie pszenica była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 19 Września 2008 4. dzień to samo... Michał ile tej kukurydzy stoi?2,5ha mojego i 5 na usługach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 20 Września 2008 5. dzień to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 20 Września 2008 U mnie od tygodnia pada Ziemniaki czekają, zasiewy czekają, niedługo buraki będzie trzeba kopać a tu pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 20 Września 2008 A u mnie co dzień niby pada ale to nic nie daje, ziemia sucha 5cm pod wierzchem jak diabli... Już wyobrażam sobie orkę po kukurydzy i sorgu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 21 Września 2008 6. dzień... A padać ma do środy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JacekXXL 0 Napisano 21 Września 2008 Sprzedam pustynie w wielkopolsce We wrześniu spadło ok 10mm deszczu i to około 1-go więc totalna susza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 21 Września 2008 u nas też nic deszczu we wrześniu dzisiaj jak ksiądz kropidłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 21 Września 2008 U mnie jak na złość dzisiaj największa zlewa... Początek tygodnia znowu święto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 21 Września 2008 pada.siapi a czasem leje od poniedzialku od 12.w tamta sobote posialem pszenzyto,a teraz urlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 21 Września 2008 Mogę wydzierżawić ok 20a stawu pod zarybienie,od razu mówie,że stan wody płytki i większy kaliber jak okoń odpada,podłoże rędziniaste Kurna tyle deszczu że szok,nie ma gdzie odpływać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach