Izydor 0 Napisano 25 Listopada 2008 osa21 nie mów ze aż tak żle u was. Chyba ze mieszkasz w innych Gryficach nie koło Nowogardu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 25 Listopada 2008 osa21 nie mów ze aż tak żle u was. Chyba ze mieszkasz w innych Gryficach nie koło Nowogardu.jak pożycze aparat to jutro zrobie zdjecia, mieszkam koło tych grygic koło nowogardu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 26 Listopada 2008 Od poniedziałku znowu do pracy to będe jechał w tamte rejony zapewne. Ale znajomy mówił ze pomorze (Północ) ładnie zasypane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 26 Listopada 2008 to zdjecia z dzisiaj, śniegu juz troche ubyło bo jest na + i pada deszcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 27 Listopada 2008 A u mnie zima już się skończyła,względem prognoz pogody to na zimę w najbliższych tygodniach się nie znosi a i jeśli będzie to ponoć bardzo łagodna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
309LS 0 Napisano 27 Listopada 2008 Od poniedziałku znowu do pracy to będe jechał w tamte rejony zapewne. Ale znajomy mówił ze pomorze (Północ) ładnie zasypane. Gdańsk i okolice już od kilku dni bez śniegu i temperatura dodatnia, więc nie jest tak źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 27 Listopada 2008 No to ładnie u Ciebie sypnęło osa Do mnie już jesień wróciła, +5 i mżyło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 4 Stycznia 2009 -21.5 stopni dziś wieczór Ciekawe jak mi rano sprzęt zapali . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 6 Stycznia 2009 U mnie dziś rano o 5 było -23* a teraz jest 15:20 i jest już -20. Strach sie bać ile jutro rano będzie...brrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tedi 0 Napisano 6 Stycznia 2009 U mnie z niedzieli na poniedziałek było -21 stopni wczoraj wieczorem -16 a teraz 16:30 -8 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 6 Stycznia 2009 Dół Wielkopolski -25 stopnio 20:30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 6 Stycznia 2009 Powiat LIMANOWA -18 st. godz. 21:30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 6 Stycznia 2009 Powiat LIMANOWA -18 st. godz. 21:30 woj. małopolskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 6 Stycznia 2009 A u mnie obecnie jest równiutkie -20 st., dotychczasowy rekord padł dziś o 8 rano: -23,2 st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XM555 0 Napisano 20 Stycznia 2009 ciepełko, że aż starch jak na styczeń +4 za oknem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 21 Stycznia 2009 U mnie dziś było +5,5. Ciepło mi nie przeszkadza, ale ta bebłota najgorsza, dziś ledwo taczki z kiszonką przypchałem takie bagno sie zrobiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 7 Lutego 2009 U mnie dziś +11*C mi to wygląda na marzec a nie na luty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 7 Lutego 2009 podobnie, a jutro ma byc mróz podobno, aż nie chce sie wierzyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 10 Lutego 2009 Susza czy to was już dotknęło . http://www.twojapogoda.pl/globalneanomalia/2009_podsumowanie/styczen2009.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 15 Lutego 2009 jaka susza drugi dzien snieg sypie,ze 20 cm.pare lat tyle nie bylo.od wigilli jak zaczela sie zima to tylko pare dni nie bylo sniegu-za to lalo,jak stopnial to za chwile dosypalo.na szczescie u mnie to rejon podgorski wiec opady sa wieksze niz gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 15 Lutego 2009 u nas w zachodniopomorskim to jest naprawde bardzo mało wody w studni mam poziom lustra wody w odległości 3m od powierzchni gdzie w zeszłym roku było 0,5m, teraz śniegu troche leży ale to i tak mało żeby uzupełnic braki wodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 15 Lutego 2009 lepiej nie bedzie.ja mieszkam niedaleko wodowskazow na wisle i z roku na rok jest coraz gorzej.jak pisali ze poziom wod gruntowych spadnie u nas o 7m to nie wierzylem.a wyglada na to ze niedlugo tak sie stanie.w ciagu paru lat poziom wody spadl o jakies 3 m.w lecie to wisle mozna przejsc na piechotewoda w studniach jeszcze jest na poziomie 6m i zapasu 1,5 m.ale u ludzi ktorzy dalej od wisly mieszkaja i maja plytsze studnie to tylko wodociag zostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casper 0 Napisano 16 Lutego 2009 U mnie z tego co widać wody gruntowe póki co w normie, ale w moim regionie generalnie zawsze brakuje opadów, więc kto wie jak to dalej będzie. Wody coraz mniej ale nikt nic nie robi żeby temu zapobiec, np koło mnie płynie taka nieduża rzeka w której też z roku na rok jest mniej wody a chyba "inteligentne inaczej" władze gminy planują jeszcze zrobić regulację zamiast budować jakieś progi żeby zatrzymać wodę I ponoć dostaną na to dotacje z Unii która kieruje się m.in zasadami ramowej dyrektywy wodnej! Nóż się w kieszeni otwiera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 18 Lutego 2009 Ale u nas dzisiaj sniegu napieprzylo az z domu nie moge wyjechac ledwo co dobilem ale z pomoca traktora! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 1 Marca 2009 od 3 dni ładnie świeci słońce, tam gdzie na polach stała woda nie am juz śladu, pod koniec tygodnia trzeba bedzie wjechać z nawozami na rzepak, sypne saletre amonową i sól a sól też na pszenice zimową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach