kamil 23 0 Napisano 29 Września 2009 U mnie pada od rana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 14 Października 2009 pogoda jest ch... od 2 tygodni pada w tym czasie były tylko 2 dni w których nie padało wczoraj co chwile padał drobny grad w ciągy 3 dni spadło 30l/m2 a ja mam jeszcze do wykopania 5 przyczep ziemniaków i do zasiania 10ha pszenicy, chyba bede siał w listopadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 21 Grudnia 2009 jak wygląda u was pogoda? bo u mnie jest troche sniegu tak do 5 cm i mrozy w nocy do -15 C. rejon północna cześc woj. zachodniopomorskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 21 Grudnia 2009 U mnie też jest śnieg ok 10cm i wczoraj było o godz 20 było -22 mazowieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 25 Grudnia 2009 8 rano + 14-kurcze boze narodzenie czy wielkanoc,teraz leje i silny wiatr,snieg stopnial w srode w pol dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz0859 0 Napisano 25 Grudnia 2009 Malbork - 4,6 st C, lekko ddży. Pododa bardziej wczesnojesienna niż zimowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 11 Stycznia 2010 dzis sniegu dowaliło jest około 10cm w niektrych miejscach nawet się zdaża 20cm tam gdzie wiatr nawial, temp. -1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarki 0 Napisano 11 Stycznia 2010 u mnie zaspy jak za dawnych czasów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 11 Stycznia 2010 U nas to juz blisko 40 cm porazka z podwoza nie mozna sie bylo ruszyc musialem odsnizac ! Temperatura -2 w dzien w nocy wiecej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 12 Stycznia 2010 Na pomorzu Gryfice - Kołobrzeg itp. Drogi nieodśnieżone tylko ujeżdzone ale da sie jechac potem pługi zaczęły działać a u nas koło Piły to drogi krajowe czarne gorzej z powiatowymi i w miastach śnieg na poboczach. Z towarem do kogoś zajechać to nieciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 12 Stycznia 2010 Na pomorzu Gryfice - Kołobrzeg itp. Drogi nieodśnieżone tylko ujeżdzone ale da sie jechac potem pługi zaczęły działać a u nas koło Piły to drogi krajowe czarne gorzej z powiatowymi i w miastach śnieg na poboczach. Z towarem do kogoś zajechać to nieciekawie.potwiedzam mieszkam na trasie miedzy gryficami a kołobrzegiem i drogi ładnie pięknie białe jest na nich do 5sm sniegu ale można jechać, mam nadzieje że w nocy nie popada bo jutro musze jechac o 6rano do koszalina przez kołobrzeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 14 Stycznia 2010 Witam.Iwięcino o godz.6 tem.-15 stopni,bezchmurnie,asfalt czarny,na polu ok.15cm.śniegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 14 Stycznia 2010 Koło jakiej większej miejscowości jet Iwęcino ??Osa to mieszkasz w Trzebiatowie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 14 Stycznia 2010 Trasa Darłowo-Koszalin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izydor 0 Napisano 14 Stycznia 2010 Na drodze 203. To u Was jest Gospoda Obora ?? Na zakręcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 15 Stycznia 2010 Koło jakiej większej miejscowości jet Iwęcino ??Osa to mieszkasz w Trzebiatowie ??tak aktualnie mieszkam w Trzebiatowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 17 Stycznia 2010 ok. krakowa 10cm sniegu temperatura nie spada ponizej -10 w nocy,w dzien na plusie.w zakopanem 7cm ,bez sztucznego sniegu nie da sie jezdzic na nartach.gdy u was sypalo to u nas lalo ,na polnocy malopolsk,slaska [nawet w moim powiecie] ten deszcz zamarzal na drzewach i linach od pradu i pare tysiecy gospodarst do dzisiaj -10 dni-nie ma pradu ,zabraklo agregatow pradotworczych,szkoly zamkniete-srodek europy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romek31śl 0 Napisano 20 Stycznia 2010 Ja po 13 dniach przerwy wreszcie mam prąd. Sytuacja wygląda naprawdę nie ciekawie w szczególności w lasach. sam mam takie miejsca ze 90% drzew jest wyłamanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 21 Stycznia 2010 Witam To żeście się trochę pomęczyli,ale podobno prawdziwe skutki tego kataklizmu będą dopiero odczuwalne za ok. 9 miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor 80 0 Napisano 23 Stycznia 2010 Ale ciagnie po rajstopach teraz u mnie 21 stopni i cigle spada ! A ziemia pod sniegiem nie zmarznieta ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 24 Stycznia 2010 A u mnie dziś -26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROBERTD 0 Napisano 24 Stycznia 2010 W okolicach Radomska przed wschodem -21o godz 13 -9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 24 Stycznia 2010 Kępno -15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koseś 0 Napisano 25 Stycznia 2010 -20 rano i nawet zapałki nie chcą zapalić a co dopiero traktory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 25 Stycznia 2010 -25 już trzecią dobę. Okolice Kielc. Podobnież mrozy mają zelżeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach