Skocz do zawartości
osa21

Jaka dziś pogoda

Rekomendowane odpowiedzi

pogoda jest ch... od 2 tygodni pada w tym czasie były tylko 2 dni w których nie padało wczoraj co chwile padał drobny grad w ciągy 3 dni spadło 30l/m2 a ja mam jeszcze do wykopania 5 przyczep ziemniaków i do zasiania 10ha pszenicy, chyba bede siał w listopadzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wygląda u was pogoda? bo u mnie jest troche sniegu tak do 5 cm i mrozy w nocy do -15 C. rejon północna cześc woj. zachodniopomorskiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 rano + 14-kurcze boze narodzenie czy wielkanoc,teraz leje i silny wiatr,snieg stopnial w srode w pol dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis sniegu dowaliło jest około 10cm w niektrych miejscach nawet się zdaża 20cm tam gdzie wiatr nawial, temp. -1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas to juz blisko 40 cm porazka z podwoza nie mozna sie bylo ruszyc musialem odsnizac ! Temperatura -2 w dzien w nocy wiecej !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pomorzu Gryfice - Kołobrzeg itp. Drogi nieodśnieżone tylko ujeżdzone ale da sie jechac potem pługi zaczęły działać a u nas koło Piły to drogi krajowe czarne gorzej z powiatowymi i w miastach śnieg na poboczach. Z towarem do kogoś zajechać to nieciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Na pomorzu Gryfice - Kołobrzeg itp. Drogi nieodśnieżone tylko ujeżdzone ale da sie jechac potem pługi zaczęły działać a u nas koło Piły to drogi krajowe czarne gorzej z powiatowymi i w miastach śnieg na poboczach. Z towarem do kogoś zajechać to nieciekawie.

potwiedzam mieszkam na trasie miedzy gryficami a kołobrzegiem i drogi ładnie pięknie białe jest na nich do 5sm sniegu ale można jechać, mam nadzieje że w nocy nie popada bo jutro musze jechac o 6rano do koszalina przez kołobrzeg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Iwięcino o godz.6 tem.-15 stopni,bezchmurnie,asfalt czarny,na polu ok.15cm.śniegu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koło jakiej większej miejscowości jet Iwęcino ??

Osa to mieszkasz w Trzebiatowie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Koło jakiej większej miejscowości jet Iwęcino ??

Osa to mieszkasz w Trzebiatowie ??

tak aktualnie mieszkam w Trzebiatowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. krakowa 10cm sniegu temperatura nie spada ponizej -10 w nocy,w dzien na plusie.w zakopanem 7cm ,bez sztucznego sniegu nie da sie jezdzic na nartach.gdy u was sypalo to u nas lalo ,na polnocy malopolsk,slaska [nawet w moim powiecie] ten deszcz zamarzal na drzewach i linach od pradu i pare tysiecy gospodarst do dzisiaj -10 dni-nie ma pradu ,zabraklo agregatow pradotworczych,szkoly zamkniete-srodek europy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po 13 dniach przerwy wreszcie mam prąd. Sytuacja wygląda naprawdę nie ciekawie w szczególności w lasach. sam mam takie miejsca ze 90% drzew jest wyłamanych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam To żeście się trochę pomęczyli,ale podobno prawdziwe skutki tego kataklizmu będą dopiero odczuwalne za ok. 9 miesięcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi