Matish9 0 Napisano 2 Września 2011 WitamPosiadam ciągnik SAME LASER 100. Obawiam się że nie działa wspomaganie sprzęgła. Na jakiej zasadzie ono działa? Czy można to naprawić i jaki byłby koszt naprawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 7 Września 2011 Katalogi części zamiennych do ciągników marki;Deutz-FahrSameLambroghiniHurliman Katalogi są dostępne w języku polskim !Dostępne w formie książkowej lub elektronicznejZawierają schematy oraz numery katalogowe części. Informacje@-mail; katalogi_maszyn@interia.plTel ; 698145380GG 37462277 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 30 Września 2011 szukając maszyny do kupienia lub sprzedania proponuję zajrzeć na portal http://targ.rolniczy24.pl jest tam mnóstwo ofert. Dodanie ogłoszenia jest darmowe. Maszyny rolnicze, zwierzęta, ciągniki rolnicze, kombajny oraz wiele innych ogłoszeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal57k 0 Napisano 21 Października 2011 Kupiłem agrofarma 100 i pokazuje mi na pulpicie ikone wyrzykniku co to znaczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viceroy 0 Napisano 4 Listopada 2011 Witam! posiadam Same Laser 150 i mam mały problem z podnośnikiem, tzn wszystko w nim działa tylko powoli mi opuszcza narzędzia co jest denerwujące. czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się zawór od podnośnika?? bo ktoś kiedyś zasugerował mi że może być przybrudzony. czy moze coś innego jest przyczyną powolnego opuszczania?? Lamborghini R5 130, podobny problem, tuz tylni nie chce się opuszczać bez maszyny. Ewidentnie się zacina jakby olej nie mógł wrócić do skrzyni. Ktoś może wie jak tu zaradzić i gdzie może być umieszczony zawór powrotny oleju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 19 Listopada 2011 Panowie jak wymienić filtr paliwa w DF Agrofarm 430? Jakie śrubki odkręcić żeby sie nie zapowietrzył?W instrukcji jest napisane żeby od czasu do czasu spuścić wode z odstojnika, ale jak odkręce odstojnik, to nie leci z niego tylko wciąga on powietrze do środka, jak to zrobić żeby było dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 20 Listopada 2011 a masz ręczną pompkę? naciśnij kilka razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 1 Stycznia 2012 Katalogi części zamiennych do ciągników marki;Deutz-FahrSameLambroghiniHurliman Katalogi są dostępne w języku polskim !Dostępne w formie książkowej lub elektronicznejZawierają schematy oraz numery katalogowe części.Informacje@-mail; katalogi_maszyn@interia.plTel ; 698145380GG 37462277 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszczaczek 0 Napisano 3 Lutego 2012 Oświetlenie i Ledowe lampy robocze i reflektory lampy zespolone , akcesoria stacyjki do Ciągników zachodnich i Maszyn rolniczych . Przystępne ceny . tel 692 956 136 www.agroteile .pl Witamy, aby się zarejstrować lub zalogować,skorzystaj z opcji dostępnych po prawej stronie.Obecny czas to 15:12 Pią 3 Lut 2012 FAQ » Szukaj » UżytkownicyGrupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj Do użytkowników SAME, LAMBORGHINI i DEUTZ-FAHR !!!Idź do strony 1, 2, 3 ... 34, 35, 36 Następny Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Forum PPR Strona Główna -> MaszynyZobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat Autor Wiadomośćantoni2008 Dołączył: 28 Paź 2008Posty: 171Skąd: wielkopolska PostWysłany: 20:50 Nie 1 Sty 2012 Temat postu: Odpowiedz z cytatemKatalogi części zamiennych do ciągników marki; Deutz-FahrSameLambroghiniHurliman Leszekwos@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszczaczek 0 Napisano 3 Lutego 2012 Oświetlenie i Ledowe lampy robocze i reflektory lampy zespolone , akcesoria stacyjki do Ciągników zachodnich i Maszyn rolniczych . Przystępne ceny . tel 692 956 136 leszekwos@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viceroy 0 Napisano 13 Lutego 2012 Czy ktoś wie, jaki idzie olej do zwolennic i przedniego mostu w Lamborghini R5 130 z 2006r? Jak ktoś ma problem z powoli opadającym podnośnikiem w tym modelu to podpowiem co może być przyczyną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerty 0 Napisano 29 Kwietnia 2012 Mam lamborghini 660 f plus. Po rozpołowieniu ciągnika i złożeniu go do kupy elektroniczny licznik prędkości i obrotów zaczął pokazywać jakieś dziwne znaczki (przed remontem wszystko działało w porządku). Wszystkie kostki zostały posprawdzane i dobrze pospinane. Czy może ktoś wie w czym leży problem i jak go rozwiązać. Za pomoc z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matish9 0 Napisano 17 Maja 2012 Panowie mam SAME LASER 100 przy ostatniej pracy w polu zaczął mi pluć olejem dość mocno z odmy jaka może być przyczyna,czyżby kończył by się silnik jaki jest koszt remontu jednego otworu silnika i gdzie można kupić tanio części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyniu024 0 Napisano 23 Maja 2012 witam mam pytanko do czego służy na prawym błotniku te pokrętło w lamborghini grand prix90 będę wdzięczny za szybką odpowiedz pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matish9 0 Napisano 13 Czerwca 2012 Witam jakie powinno być ciśnienie sprężania w cylindrze oraz ciśnienie wtrysku w ciągniku SAME LASER 100Z góry dziękuję za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 15 Czerwca 2012 cześć, Ostatnio przeglądając internet trafiłem na fajny serwis z darmowymi ogłoszeniami rolniczymi. Więc jak chcecie sprzedać lub kupić jakąś maszynę rolniczą to polecam:http://targ.rolniczy24.pl ogłoszenia rolnicze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matish9 0 Napisano 3 Lipca 2012 Witam.Potrzebuje informacji jaki jest luz w zaworach w same laser 100.Pilnie. Będę wdzięczny za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszczaczek 0 Napisano 4 Lipca 2012 Katalogi części zamiennych do wybranych modeli ciągników marki; Same Deutz-Fahr Lamborghini Hurlimann Katalogi są w języku polskim dostępne na płycie CD w formacie PDF. Informacje; 6 9 2 9 5 6 1 3 6 agroteile.de@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszczaczek 0 Napisano 4 Lipca 2012 Katalogi części zamiennych do wybranych modeli ciągników marki; Same Deutz-Fahr Lamborghini Hurlimann Katalogi są w języku polskim dostępne na płycie CD w formacie PDF. Informacje; 6 9 2 9 5 6 1 3 6 agroteile.de@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apple 0 Napisano 8 Października 2012 Potrzebuję instrukcję obsługi w języku polskim do SAME SOLARIS 55Aktualnie mam tylko wersję po angielsku: http://downloads.pfgaustralia.com.au/intranetwebcache/Service/Owners%20manuals/SA/Owner%20Manuals/Solaris/SOLARIS%2035-45-55.pdf Bardzo proszę o podesłanie takiej instrukcji ale PL. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apple 0 Napisano 8 Października 2012 Potrzebuję instrukcji obsługi po polsku do SAME SOLARIS 55, mam tylko taką: http://downloads.pfgaustralia.com.au/intranetwebcache/Service/Owners%20manuals/SA/Owner%20Manuals/Solaris/SOLARIS%2035-45-55.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antoni2008 0 Napisano 27 Marca 2013 Realizujemy zamówienia na części zamienne do maszyn rolniczych; Oryginały i zamienniki.Dostawy części zamiennych bezpośrednio z Niemiec !Szybkie terminy realizacjiPrzystępne cenyPomoc w wyszukiwaniu części zamiennych CaseNew HollandMcCormickMengeleJCBStrautmannFellaKuhnLemkenDeutz-FahrSameLamborghiniWelgerAmazoneSampoDubexTriolietKvernelandViconTaarupPottingerAccordRau KleineGallignaniKroneZadzwoń lub napisz ! EPART Jakub BudzianowskiPlac Górnika 2/2062-510 KoninNIP 5992388148Tel +48 698 145 380@-mail katalogi_maszyn@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kylopan 0 Napisano 2 Lipca 2013 Witam od niedawna posiadam deutz agrostar 6.81chcialbym wymienic w olej w skrzyni tylko nie wiem jak sie do tego zabrac bo widze kilka wlewow i kilka spustowjesli ktos posiada taki ciagnik i wymienial olej to prosze o kontakt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danek 0 Napisano 4 Stycznia 2014 koledzy co sadzicie o ciagniku Lamborghini nitro 110. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Popi 0 Napisano 10 Września 2014 Mam R2 i mam problem ciągnik strasznie dymi czarnym dymem i nie ma siły wie może ktoś jaka to może być przyczyna ? w serwisie u dilera powiedzieli że ten typ tak ma bo 3 cylindry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach