piootr 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Mylisz się silnik jest SAME 1056 P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Czy to jest dobry silnik? Bo deutz to wiadomo. a orientujesz sie jaka jest skrzynia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Skrzynia 24Przód/12Tył 30 km/h moc 125 km , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 11 Czerwca 2006 a wiesz jak jest z awaryjnoscia tych ciagnikow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Ja w 2002 roku oglądałem taki ciągnik nowy w SDF Polska i miałem coś takiego kupić bo mi się podobał silnki ładnie chodził ale jak kupowałem ciągnik w lutym 2003 roku to już nie produkowali ich i kupiłem MFa , słyszałem różne opinie o same ale gośc ma starego same panter 5 cylindry i rozebrał go i tylko powymieniał uszczelniacze reszta spoko obejrz ciągnik jak się boisz same to kup deutza 6.30 albo 6.50 mocne maszyny i proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 12 Czerwca 2006 ale ten same to byl chyba jednak silver a nie laser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 12 Czerwca 2006 Laser nie silver silver to całkiem inny ciągnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 13 Czerwca 2006 to lasery byly tak dlugo produkowane?? /editbo jesli byly to chyba z ty z 92 r ma juz malo wspolnegotamten nie ma zadnej elektroniki wyglada na prosty ciagnik. chcialbym tylko wiedziec czy to dobre , zywotne ciagniki. wolalbym deutza ale do deutza z tego roku to musialbym doplacic jakies 20 tys zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 19 Lipca 2006 @ksieżak@ zakopmy topor wojenny powiedz mi czy to twoj sprzet Zdjęcie1Zdjęcie2 /edit - Pią Sie 4 14:04:27ksiezak czy moglbys mi odpisac na emaila??prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekzłankowic 0 Napisano 28 Września 2006 a ma ktoś Lamborgihni R6 150 bo mam zamiar kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavo 0 Napisano 28 Września 2006 znajomy kupi ł Duetz -fahre 150.7 ma go od sierpnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 2 Października 2006 witam. wie ktos moze ile kosztuje lamborghini R5 130? czy deutz o tej samej mocy jest duzo drozszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonk 0 Napisano 3 Października 2006 lamborghini r5 130, coś koło 170 tyś netto, najuboższy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sybikds1 0 Napisano 3 Października 2006 nie zalezy mi zbytnio na wyposazeniu potrzebny jest nowy ciagnik tak aby przez kilka latek nie trzebabylo go reperowac, orientujesz sie jak jest z ich awaryjnascia i spalaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
"Bartosz" 0 Napisano 3 Października 2006 http://allegro.pl/item130443063_ciagnik_lamborghini_r5_130dt_135km_nowy_.htmlFajna maszynakaPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XT600 0 Napisano 4 Października 2006 Istnieje coś takiego jak Lampo 60. Na stronie producenta jest tylko model 55 i 70 a interesowała by mnie właśnie 60-ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rakieta 0 Napisano 5 Października 2006 Lampo 60 zostało zastąpione modelami odpowiednio 55W i 70 W. Zmiana nastąpiła z powodów znanych, czyli normy EURO II. Obecnie silniki są chłodzone cieczą. Reszta praktycznie bez zmian. Jeszcze na placach u dealerów są dostępne pojedyncze modele, widziałem taki w CHEŁMIE. Fabrycznie nowy tylko z 2004r, pewnie też cena będzie niezła. Adres i namiary na dealera: www.finochelm.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racha 0 Napisano 13 Października 2006 Co możecie powiedzieć na temat Lampo 70 /edit - Pią Paź 13 17:59:30Jest lepszy od Zetora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
torello 0 Napisano 21 Października 2006 Nowy Lampo 70W oprocz nowego silnika (Euro II) ma jeszcze skrzynie 5- biegowa i uklad hydrauliczny o wydajnosci 42 l/min (w poprzednich modelach 33 l/min). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racha 0 Napisano 24 Października 2006 A nadaje sie do prac w lesie????Bo gabarytowo jest super ale troche sie tego plastiku boje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 24 Października 2006 połamiesz i poobijasz go tylko w lesie.do lasu to jakiś czołg jak mtz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
torello 0 Napisano 24 Października 2006 Dlaczego mialby sie nie ndawac? Jak ci drzewo na dach spadnie to kazde rozbije. Znam goscia co Lampiakiem 50 jezdzi w lesie od kilku lat i nic nie rozbil. Zuzywa sie normalnie jak przy kazdej innej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racha 0 Napisano 24 Października 2006 MTZ sie łamie na pół na sprzęgle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver 0 Napisano 25 Października 2006 Ile te lampo 70w kosztuje? pewnie tyle co farmer z turem, czy proxima 80km, za co tu przepłacać, przecież to maly traktoreczek może jakość wykonania lepsza ale czy naprawde warty większej kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 25 Października 2006 55w kosztuję ok 120tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach