Sebol 0 Napisano 25 Października 2006 70w kosztuje 110tys. Kiedys na targach chcieli mi go puscic za 108tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver 0 Napisano 25 Października 2006 To i tak dużo na dożynkach wciskali mi lampo50, twierdzili że jakość wykonania jest zupełnie inna i ursusy zetory czy pronary nie mają porównania, że za taki ciągnik warto dać 20 tyś więcej (porównywałem z 3514), Ja za lampo70 dałbym max 90 tyś, a czy z tą jakością to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XT600 0 Napisano 27 Października 2006 Czysto orientacyjnie wie ktoś ile kosztuje Lamborghini R6 130 lub 150. A jeszcze jedna sprawa. Producent na swojej stronie podaje że moc jednego to 128 a drugiego 150 lecz obok podana jest 141 i 160. Jedna wartość podana jest według „normy” ECE R24 druga wg 2000/25 EC o co chodzi? Skąd te rozbieżności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnson 0 Napisano 27 Października 2006 ja bym nie radził kupować lamborgini deutz fahr jest dużo mocniejszy (chociaz ta sama grupaSDFG) jo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XT600 0 Napisano 27 Października 2006 Nie rozumiem skąd ta niechęć do włochów. Przecież to i tak jeden grzyb. Te same silniki tylko stylizacja inna (i ta stylizacja mi się podoba). Tylko te 130 KM jakoś tak do dupy bo ani z obrotową 5 ani 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonk 0 Napisano 27 Października 2006 deutz fahr jest dosyc paliwożerny,test w top agrar bodajże 5/2005 r.u mnie w sasiedzkiej rsp przedwczoraj przywieźli agrotrona, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voytas 0 Napisano 10 Listopada 2006 mam rollera 70 od maja bajka nie ciagnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 10 Listopada 2006 mój krewny kupił Same, nie wiem dokładnie ile koni gdzies w okolicach 80 i dużo mu palił więc zrobilismy próbe, więc on poorał 4 skibowym pługiem 2ha i ja pronarem 105 konnym, wiec jego Same spalił o połowe ropy więcej niz mój Pronar teraz chce go wymienic na Zetora. ale czy wszytkie te Same tak dużo palą???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 10 Listopada 2006 Jeżeli ma silnik spełniający normy czystości spalin Euro Tier 2-to będzie żarł (i nieważne czy będzie się nazywał Same,JD czy inny Fendt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 10 Listopada 2006 nie ma tego silnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 10 Listopada 2006 mój krewny kupił Same, nie wiem dokładnie ile koni gdzies w okolicach 80 i dużo mu palił więc zrobilismy próbe, więc on poorał 4 skibowym pługiem 2ha i ja pronarem 105 konnym, wiec jego Same spalił o połowe ropy więcej niz mój Pronar teraz chce go wymienic na Zetora. ale czy wszytkie te Same tak dużo palą????Z ciekawości.Ile spaliliście l/ha orki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 10 Listopada 2006 około 18l pronarem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voytas 0 Napisano 10 Listopada 2006 bzdury piszecie o tym euro 2 jak pisałem mam rollera 70 od maja i w rotacyjnej jak włącze wałek odbioru mocy na eko i po wł klimy spalił mi 4.5l na mtg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 11 Listopada 2006 około 18l pronaremMi Zetorem 8011 wyszło 12,7 l/ha. Pługami 5 Akpila. Warunki ciężkie, mokro troche gliny i teren pagórkowaty. Srednio ha orałem w półtorej godz. może troche więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszi 0 Napisano 11 Listopada 2006 Co myślicie o tym: http://www.allegro.pl/item140850678_same_90_vdt.htmlI powiedzcie czy zachodnie ciagniki mają pneumatykę do przyczepy bo potrzebuję ciagnik do transportu także, oraz ile ten Same moze spalać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 12 Listopada 2006 zadzwon do goscia to sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Listopada 2006 Co myślicie o tym: http://www.allegro.pl/item140850678_same_90_vdt.htmlI powiedzcie czy zachodnie ciagniki mają pneumatykę do przyczepy bo potrzebuję ciagnik do transportu także, oraz ile ten Same moze spalać?Odradzam goscia to handlarz i w dodatku majstrują przy sprzęcie a ceny kosmiczne. Wiem bo tam byłem raz i widziałem co tam się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 12 Listopada 2006 Grześ sprawdz skrzynkę pm i odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver105 0 Napisano 3 Grudnia 2006 Miki z Rawicza głupoty gadasz aż sie czytać nie chce weź ty sie w głowe puknij ja mam silvera 105 dt w 6 garach i średnie jego spalanie to 10 litrów na mth a nie o pół więcej od 105 konnego pronara weź sie jeszcze raz zastanów co ty piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały 0 Napisano 3 Grudnia 2006 Miki a w jakiej miejscowości masz gospodarstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 3 Grudnia 2006 kumpel odał tego same teraz i co sie okazało cały silnik spiepszonyszczegółów nie znam wiem ze mu tylko kase zwrócili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 3 Grudnia 2006 Miki a w jakiej miejscowości masz gospodarstwo? w wąsoszu a czemu pytasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZ 0 Napisano 6 Grudnia 2006 Witam. Co powiecie na tego Agrotrona http://www2.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=624388 Wart tych pieniędzy? Prosze o porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmer z okolic Raciborza 0 Napisano 16 Grudnia 2006 Może ktoś wie ile kosztuje nowy lamborghini R.6. 130 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racha 0 Napisano 16 Grudnia 2006 WitamMam pytanko dotyczące Lamborghini Lampo 70 W czy w tym ciągniku jest instalacja do podłączenia radia czy trzeba zrobić samemu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach