buntownik72 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 Może macie jakieś ciekawe pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 niedopuszczać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 Przed pójsciem spać pożądnie się zmachać - duży wysiłek fizyczny inaczej mówiąc, a później picie do oporu wody - rano brak objawów, z suszeniem włącznie. Testowane wielokrotnie, w moim przypadku sprawdzalność 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargamel 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 A jak ci baba nie da po pijaku?To chyba sama woda nie poskutkuje ,chyba że na łeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 Zamień babę na lepszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargamel 0 Napisano 8 Kwietnia 2008 Albo ciągnij sakę razem z nią,no ale picie ma byc przyjemnoscią i znowu zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 jezeli juz planuje pożądne picie to kupuje 2kace naprawde pomaga można wiecej wypić a rano żadnych objawów aż byłem zaskoczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 Kabaret Ani mru mru : "najlepsze na kaca jest powietrze z materaca" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1972 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 jeden "pomysłowy" znajomy wypił przed weselną imprezą szklanke oleju "na mocniejszą głowe" , kaca nie miał bo większość wesela spędził w wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzych22 0 Napisano 10 Kwietnia 2008 Z mojej praktyki wynika że na kaca najlepiej jest dzień wcześniej niepić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 10 Kwietnia 2008 Ponoć w dniu kaca dobrze jest walnąć klina w postaci 50ml wódki (koniecznie wódki-piwo odpada). Ale ja jakoś będąc na kacu nie mogę na alkohol patrzeć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 10 Kwietnia 2008 Dobrze leczony kac może trwać nawet 2 tygodnie . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gees 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 Na kaca najlepsza jest PRACA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nita 0 Napisano 11 Kwietnia 2008 nie dopuścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 12 Kwietnia 2008 Lepiej mieć parkinsona i wylać pół kieliszka niż altzheimera i zapomnieć wypić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kov 0 Napisano 13 Kwietnia 2008 najlepszy sposób na kaca to przed położeniem się w "karuzeli" wypić 2 -3 szklanki wody i następnego dnia wypić ciepłą herbatę z 4-5 łyżeczkami cukru ( musi być słodka jak Krzysiu Ibisz )...... żołądek co prawda dalej będzie wspominał imprezę ale za to w główce się już nie telepie i język się nie przykleja do sufitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buchaj 0 Napisano 13 Kwietnia 2008 w "karuzeli" wypić 2 -3 szklanki wody Tylko jak z tą woda do szklanki trafić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 14 Kwietnia 2008 w "karuzeli" wypić 2 -3 szklanki wody Tylko jak z tą woda do szklanki trafić jak tu do domu trafic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 14 Kwietnia 2008 weź tu pamietaj o tej wodzie . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 14 Kwietnia 2008 Panowie pozwólcie że przyłącze się do dyskusji, co prawda ja bardzo rzadko pije chyba że czasami lampkę dobrego wina ,ale ostatnio tak się nawaliłem ze szwagrem że nic nie pamiętałem prócz tego ze obudziłem sie w kiblu na podłodze bez gaci ,a potem jeszcze dwa razy obudziłem sie (nie wiem kiedy zasnąłem i jak to się stało)głową w misce z wiadomo czym dobrze ze mi grzywki nie spaliło .Cały następny dzień taki byłem chory że długo nie zajrzę do kieliszka a na kaca stosuje dużo herbaty lekko słodzonej i pomału przyzwyczajam żołądek do jedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 14 Kwietnia 2008 nic nie pamiętałem prócz tego ze obudziłem sie w kiblu na podłodze bez gaci Dupsko nie bolało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
309LS 0 Napisano 14 Kwietnia 2008 nic nie pamiętałem prócz tego ze obudziłem sie w kiblu na podłodze bez gaci Dupsko nie bolało?? To Go szwagier potraktował…….. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 15 Kwietnia 2008 nic nie pamiętałem prócz tego ze obudziłem sie w kiblu na podłodze bez gaci Dupsko nie bolało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina-pl 0 Napisano 15 Kwietnia 2008 No tak wy to tylko o jednym a ja po prostu zasnąłem na muszli i z niej spadłem Opijaliśmy nowego NH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 15 Kwietnia 2008 to będzie chodzić jak rakieta po takim opiciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach