kruku 0 Napisano 20 Kwietnia 2008 to będzie chodzić jak rakieta po takim opiciu traktor jak dziecko -- > musi zostać ochrzczone na swój sposób A powracając do tematu to pan prof uczył na biochemiii ze po ciężkiej nocy ) np z zięciem to z rana zaraz po obudeniu koniecznie szklanka wody z wciśniętą całą cytryną!!! Pomoga sprawdzone ale ja z własnego dośwadczenia wiem ze równie niezł jes soczek z kapusty i maślanka ) A teraz pójdziemy na jednego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buntownik72 0 Napisano 25 Kwietnia 2008 Wczoraj prosili na wesele i było Dzisiaj pojechałem do sklepu na jedno piwo żeby się poleczyc , niestety spotkałem kolegę który postawił drugie ja odstawiłem i... Jak żona wróciła z pracy to myślałem że mnie zlinczuje , bardzo nie lubi jak "idę w tango " , krzyczy wtedy że ja jak świnia -hukam się trzy dni ...A mnie dopadła "cygańska choroba"(kto wie co to takiego ? ).Ale basta! Jutro tylko zaklinuję z rana i do roboty !No chyba że spotkam kolegę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach