semos 0 Napisano 9 Kwietnia 2008 Stosuje ktoś z was Fertisan-K z firmy SANO. Pakowany jest w workach po 10 kg. Cena za worek 31zł. Stosuje ktoś was taki dodatek?? Jakie są efekty stosowania tego dodatku? Czy rzeczywiście jest taki idealny jak pisze na stronie??http://www.sano.pl/index.php?id=111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
semos 0 Napisano 23 Kwietnia 2008 Przepraszam, ale we wcześniejszej mojej wypowiedzi wkradła sie błąd dotyczący ceny. Podana cena (czyli 31 zł dotyczy ceny za 1 kg) A Fertisan-K jest sprzedawany w workach po 10 kg czyli 310 zł za worek. Nadal poszukuje ludzi stosujących ten preparat w żywieniu swoich krówek. Jakie są efekty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wetman 0 Napisano 23 Kwietnia 2008 Powiem ci tak. Nie stosowałem i nie słyszałem by ktoś stosował, ale jeśli chodzi o sano to na ich produktach można polegać. Nie wypowiadam się jeśli chodzi o cenę tylko o jakość produktu. Pozdrowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach