lornik 0 Napisano 20 Maja 2008 chciałbym poznać powód usunięcia tego postu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Maja 2008 trzeba było przeczytac regulamin forum i bys wiedział dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lornik 0 Napisano 22 Maja 2008 podaj mi punkcikbo chyba przeoczyłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Maja 2008 to jest forum o temetyce rolniczej. zakłada sie tematy jeszczeli jeszcze takich nie ma, to co ty dałeś to mogłes to umieścić w dzale pogawędki temat humor lub coś w tym stylu. jak by tak każdy zakładal nowe posty to by sie zrobił jeszcze wiekszy bałagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lornik 0 Napisano 22 Maja 2008 i tu masz rację właśnie w tych działach był mój post.a jeśli ktos pisze post nie w tym dziale co trzeba post się przenosi do odpowiedniego działu.chyba humor nie musi być zwiazany z rolnictwem.tak myślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 22 Maja 2008 ale jeżeli dobrze pamiętam to ty miałeś założony nowy temat a nie nowy post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 22 Maja 2008 MOD/ADMIN jest zbyt zajęty żeby odpowiedzieć dla czego usuną temat?? nieźle. . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 23 Maja 2008 Nie to że nie ma czasu tylko uważa że szkoda stukać w klawiaturę dla kogoś kto nie rozumie słowa pisanego. Jest napisane jak byk że nie zakładamy tematów które nic nie wnoszą do tematyki i zostaną usunięte nawet jeśli pojawią się jakieś odpowiedzi. Reszta dokładnie tak jak Osa pojaśnił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lornik 0 Napisano 23 Maja 2008 miejsza o to.swoją drogą zakładając temat czy pisząc post w temacie humorco on ma wność do forum oprucz śmiechu,no chyba że jest go za dużo.kończmy to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 23 Maja 2008 Jeśli nie potrafisz rozróżnić zakładanie nowego tematu od zakładania nowego postu to tylko pozostaje współczuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach