KUBANA 0 Napisano 12 Czerwca 2008 bardzo proszę o poradę w jaki sposób "uchronić" się przed inspektorami?czy oni muszą mieć specjalne kombinezony, maseczki, buty podczas kontroli?jeśli tak to w jaki sposób wykazać, że mają taki obowiązek? jaka jest podstawa prawna?bardzoa dziękuję za wszelkie odpowiwedzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUBANA 0 Napisano 13 Czerwca 2008 czy nikt z Was nie ma problemu z częstymi i męczącymi kontrolami inspektorów weterynaryjnych???bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin siedlce 0 Napisano 13 Czerwca 2008 Ja nie mam.Szczerzem mówiąc powiatowego już z rok nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek-84 0 Napisano 13 Czerwca 2008 u nas w okolicy parę lat temu był taki maniak że ciągle śmigał na kontrole nawet trzy razy na tydzień był u nas, wiadomo czego chciał za spokój, ale za swoje przekręty został wydelegowany przez sąd do "sanatorium" i jest spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 13 Czerwca 2008 bardzo proszę o poradę w jaki sposób "uchronić" się przed inspektorami?czy oni muszą mieć specjalne kombinezony, maseczki, buty podczas kontroli?jeśli tak to w jaki sposób wykazać, że mają taki obowiązek? jaka jest podstawa prawna?bardzoa dziękuję za wszelkie odpowiwedzi:)Ja miałem kilka kontroli i znam parę przepisów.Co do ubioru to Ty musisz zapewnić odpowiedni łącznie z gumowcami, miejsce na przebranie, umycie się itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach