Skocz do zawartości
yasiooo

doplata niskotowarowa

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM mam pytanie moi sasiedzi biora doplate niskotowarowa a nic nie kupuja dziady jedne!!! a mianowicie dostawil se chalupy!!! za te pieniadze!!! maszyny ktore ma swoje pisze umowe kupna sprzedazy z nr gspodarstwa sasiada ze od niego kupil a w rzeczywistosci nic nie kupuje wiem ze tak robi bo kiedys jak wypil to mowil czy nie dal bym mu numeru gospodarstwa i nie podpisal sie na umowie ze kupil odemnie brony i dlatego chce na niego doniesc!!! bo niezniese tego jak dziady sie smieja ze pieniadze za darmo biora!!! tylko nie wiem gdzie??? jak wiecie to dajcie znac do kogo jakies pisemko wyslacz czy jak to zrobic oczywiscie anonimowo!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę iż sąsiad dobrze robi dla ciebie nie inwestując tych pieniędzy w rolnictwo tylko w dom.Ubywa ci kolego konkurencji,zawsze pseudo rolnicy i ci tz.rolnicy z marszałkowskiej są lepsi od tych rolników co bez opamiętania zwiększają produkcję nie bacząc na koszty społeczne.Ciesz się że masz takiego sąsiada,a nie jakiegoś zawziętego rolnika co ci twój dom mieszkalny obstawi stertą gnoju,bo wtedy będziesz miał prawdziwy problem.A tak w nawiasie to jeżeli zaczną się w wiosce donosy to się już nie skończą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi