ppp 0 Napisano 31 Marca 2006 Bardzo Duże ilości kury sporowadza UNISZKI I DROSED, z Francji i Holandi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 1 Kwietnia 2006 Śląsk ,Małopolska Świętokrzyskie-od niedzieli cena drga-trzymajcie ręke na pulsie.Na niedzielę 2.50brutto ja sprzedaję ale w trakcie tygodnia powinno 10,20gr podejść jeszcze bo jest po 1 a towaru nie ma krajowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R2 0 Napisano 1 Kwietnia 2006 Tez mam takie wrazenie po ilosci telefonów i pytaniach czy bedzie kurczak na swieta ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek www 0 Napisano 1 Kwietnia 2006 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!cena idze w góre dzwonią ubojne i szukają kurczaka!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R2 0 Napisano 1 Kwietnia 2006 http://www.krd-ig.com.pl/index.php?strona=protest_pg Wykazuja sie urzedasy oj wykazuja!!To sie nazywa oswiata? raczej oslepianie swiatlem z lampki naftowej!! zgroza !Ja bym jeszcze ostrzegal przed lekarzami bo moga zaszyc chuste w brzuchu!!! no i na przejsciach dla pieszych , a narkotyki i sekty-to chyba slaby temat dla oswiaty !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 3 Kwietnia 2006 Dziś dzwonią od 7.00 rano,czyli coś się chyba zaczyna,narazie nie odbieram niech podzwonią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R2 0 Napisano 3 Kwietnia 2006 Lódzkie 2,45 netto i szukaja!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 3 Kwietnia 2006 Lódzkie 2,45 netto i szukaja!!Śląsk,Małopolska,Świętokrzyskie 2.60brutto.Podnosić ceny bo co to jest 2.60 na zero??Kurczaka brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ppp 0 Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale cena chyba zarobicie nie wiem ile, że się tak radujecie, chyba wam się w głowach wypaczyło, że przy takim ryzyku zarobicie 2000, może 2500zł, wytwórnia pasz ma z 2 kursów przerzutu paszy. WYPACZENIE , BEZ RYZYKA , SMRODU, ALE HODOWCA TO TAKI CZŁOWIEK, ŻE LUBI DOKŁADAĆ LUB TYRAĆ DLA IDEI, A JAK ZAROBI 2500 TO SIĘ CIESZY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale cena chyba zarobicie nie wiem ile, że się tak radujecie, chyba wam się w głowach wypaczyło, że przy takim ryzyku zarobicie 2000, może 2500zł, wytwórnia pasz ma z 2 kursów przerzutu paszy. WYPACZENIE , BEZ RYZYKA , SMRODU, ALE HODOWCA TO TAKI CZŁOWIEK, ŻE LUBI DOKŁADAĆ LUB TYRAĆ DLA IDEI, A JAK ZAROBI 2500 TO SIĘ CIESZY!!!O tym właśnie mówię!Co to jest za cena 2.60??Kurczaka nie ma ,panika z ptasią grypą się skończyła ,od pół roku nic nie zarobiliśmy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 5 Kwietnia 2006 Próbowaliście załatwić pisklę po 20 kwietnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R2 0 Napisano 6 Kwietnia 2006 Zywiec w góre 2,55 netto to minimum!!!!! szukaja kurczaka to dobry moment na korekte cen w góre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach