spartanianka 0 Napisano 7 Września 2008 Witam Państwa. Jestem studentką rolnictwa na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Poszukuję osób posiadających gospodarstwo rolne chętnych do wypełnienia ankiety związanej z dopłatami. Jedynym kryterium jest posiadanie gospodarstwa na terenie Dolnego Śląska. Wszystkie informacje uzyskane od Państwa będą wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych. Możliwość wypełnienia ankiety jest- osobista, mailowa, za pośrednictwem poczty. Jeśli są chętni- proszę o kontakt przez forum.Wtedy podam więcej szczegółów:) DZIĘKUJĘ za pomoc:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetor84 0 Napisano 7 Września 2008 szkoda ze nie z malopolski bo osobiscie moglibysmy nad ankieta razem popracowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartanianka 0 Napisano 7 Września 2008 szkoda szkoda:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZLYporucznik 0 Napisano 9 Września 2008 ja mogę wypełnić ale po 20stym bo jestem zajęty teraz ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartanianka 0 Napisano 9 Września 2008 Jasne ze moze byc po 20! Prosze podac maila, podrzuce ankiete do zapoznania sie z tematem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZLYporucznik 0 Napisano 11 Września 2008 renegat82@gmail.com pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartanianka 0 Napisano 12 Września 2008 poszło:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prowokator 0 Napisano 12 Września 2008 Ja nie mam gospodarstwa, ale mogę napisać, że mam... a co!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartanianka 0 Napisano 12 Września 2008 jeśli tylko dane będą w miare blione do możliwych to nie ma problemu:P:P A tak na serio to szkoda:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartanianka 0 Napisano 15 Listopada 2008 A moze mi ktokolwiek z Was wypelnić ze 2-3 ankietki?Województwo przestało mieć znaczenie w tym własnie momencie;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal 0 Napisano 2 Stycznia 2010 WitamMam taką małą prośbę do użytkowników forum. Piszę pracę inżynierską i poszukuję chętnych do wypełnienia ankiety. Wystarczy kliknąć na poniższy link i wypełnić ankietę. http://www.ankietka.pl/ankieta/33183/znaczenie-chowu-zwierzat-w-gospodarstwach-agroturystycznych.html liczę na Waszą pomocz góry dziękujemichał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach