Gość Napisano 14 Lutego 2006 HEJKUPIŁEM SOBIE CIĄGNIK RENAULT 103,54TX PO PIERWSZE MAM KŁOPOTY Z PODNOŚNIKIEM A PO DRUGIE MOŻE KTOŚ MI POWIE GDZIE MOGĘ TANIO KUPICZ CZĘŚCI DO NIEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Lutego 2006 lepiej nie mogłes wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralf 0 Napisano 15 Lutego 2006 moje gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego 2006 kto ci to sprzedał? i za ile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekII 0 Napisano 15 Lutego 2006 HEJKUPIŁEM SOBIE CIĄGNIK RENAULT 103,54TX PO PIERWSZE MAM KŁOPOTY Z PODNOŚNIKIEM A PO DRUGIE MOŻE KTOŚ MI POWIE GDZIE MOGĘ TANIO KUPICZ CZĘŚCI DO NIEGOTO CHYBA MASZ PROBLEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego 2006 wez ogłos moze uda sie jeszcze to sprzedac przed sezonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego 2006 To ciagniki RENAULT to takie g.... a myslalem ze nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 17 Lutego 2006 najlepsze jest to ze terazniejsze classy to dawne renault. Nawet była seria JD = renault w kolorze zielonym np 3300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Napisano 17 Lutego 2006 ale nawet w TopAgrar w tescie ciagnikow 90km napisano, ze Class musi sie porzadnie wziasc za te ciagniki zeby spokojnie mogly byc malowane na seledynowo biało fakt to bylo juz jakies poltora roku temu wiec dzis moze juz jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca 2006 HEJKUPIŁEM SOBIE CIĄGNIK RENAULT 103,54TX PO PIERWSZE MAM KŁOPOTY Z PODNOŚNIKIEM A PO DRUGIE MOŻE KTOŚ MI POWIE GDZIE MOGĘ TANIO KUPICZ CZĘŚCI DO NIEGOzadzwoń 061 815 21 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slavo 0 Napisano 7 Marca 2006 Sprzedaj go i kup inny ciagnik.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rabu 0 Napisano 7 Marca 2006 niewiem jak podnosnik ale słech ze WOM tez nawalo w tyh traktorach jak mosz okazje to zmiyn go na iny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Marca 2006 chlopie ten traktor to super sparwa i nie sluchaj tych co mowia zebys go sprzedal ja mam 106-14 i chodzi jak marzenie niegdy bym go nie zamienil na zadnego ursusa no a wszystko da sie naprawic . i napisz skad jestes to podam ci adres do kolesi co maja czesci do wszyskiego nawet do renault skrzynie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo 0 Napisano 22 Marca 2006 DOBRE CIĄGNIKI O WIELE LEPSZE NIŻ MASSEY FERGUSON. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostecki 0 Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja mam renault 751 4 z 75 roku. kupiłem 6 lat temu, jak na razie to tylko pierścionki zmieniłem i tydzień temu końcówki/ort wtryskiwaczy (180zł szt). polecam te traktory bo dobrze się trzymają jak na swoje lata, a do podnośnika jeszcze nie zaglądałem, wątpie czy ktoś wogle kiedyś zaglądał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo 0 Napisano 4 Maja 2006 HEJKUPIŁEM SOBIE CIĄGNIK RENAULT 103,54TX PO PIERWSZE MAM KŁOPOTY Z PODNOŚNIKIEM A PO DRUGIE MOŻE KTOŚ MI POWIE GDZIE MOGĘ TANIO KUPICZ CZĘŚCI DO NIEGOZADZWOŃ 061 815 21 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawels 0 Napisano 22 Czerwca 2006 poszukuje opini o renult 130-150 km jak sie spisuja ciagniki z lat okolo 90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czars 0 Napisano 16 Lipca 2006 Do użytkowników RENUALT.@przemo, @kosecki, @farmer z mazur, inniPotrzebuję rzetelnej informacji od użytkowników serii od 75,.. do 110,.. około 90 rocznik do 45tys zł. Ciągnik miałby służyć do prac ogólnogospodarczych głównie transport (+ wycinak + beczka) czasem lekka uprawa ( brona 20x8, wał cambrigde 6m) może w opryskiwaczu 3000l. Poszukuję informacji na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie w/w ciągników, jak wygląda dostępność serwisu i cz. zaminnych. Czy wszystkie modele renualt były na podzespoła fendta (czy miały turbomatik)? Co sądzicie o silniku i przekładniach w w/w modelach.Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czars 0 Napisano 16 Lipca 2006 Chodzi o RENAULT oczywiście. Sorry za literówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzes1597156717 0 Napisano 23 Lipca 2006 Jest jakiś sklep z częściami do Renualta w woj. Śląskim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XT600 0 Napisano 6 Września 2006 Kiedyś zastanawiałem się nad takim wynalazkiem o mocy do 75 KM obecnie poszukuję czegoś w granicach 100 mam więc pytanie do użytkowników czy RENAULT byłby dobrym wyborem. Dodam że chciałbym się zmieścić w 50 tys. zł max. 55. Zauważyłem że te ciągniki są relatywnie tanie z czego to wynika ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merk 0 Napisano 22 Października 2006 Poszukałem takiego tzn. Renault 103.54 za 48tys. rocznik 96 Ma 93 KM ogólnie jest w dobrym stanie. a tanie są dlatego ze w Polsce nie są popularne i jest ich mało. Chociaz niedaleko mnie jest facet który sprowadza renaulty i mówi ze w tym roku to juz ok 9 sprzedał i nie miał zadnej reklamacji. Moim zdaniem mankamentem tych ciągników jest brak pneumatyki. A tak poza tym to sa to bardzo dobre maszyny.( Dokładnie bede mógł go ocenić dopiero jak go przyprowadze i wyrusze w zimową orkę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 22 Października 2006 z tego co sie orientuje to Fendty od renówek róznią sie wyglądem i pompą paliwową ( w renowkach są rozdzielaszowe)Opinie maja dobre ale sam sie dziwie dlaszego są takie tanie w porównaniu z Fendtami skoro to prawie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 23 Października 2006 "prawie to samo"PRAWIE robi wielką różnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merk 0 Napisano 30 Listopada 2006 Wie ktoś moze jak sie ustawia w ciągniku renault 10354 TX szybkość podnoszenia podnośnika i czy jest wogóle taka mozliwość?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach