karolina150490 0 Napisano 20 Października 2008 chodze do zaocznej szkoły rolniczej zadano nam prace na temat sadownictwa ale ja nie mam pojęcia jak to mam napisać. Nawet nie ma nic podobnego w internecie była bym wdzięczna gdyby koś mi pomógł i to napisał. TEMAT PRACY: Opisz w postaci projektu poszczególne etapy założęnia sadu jabłoniowego na powierzchni 5h z uwzględnieniem przechowalnictwa i zbytu owoców. Może to ktoś pisał. nie musi buć to sad jabłonowy może to być inny sad. Naprawede była bym bardzo wdzięczna gdyby to ktoś mi opisał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbar 0 Napisano 20 Października 2008 jaka fajna gra ekonomiczna... szkoda ze w realiach polskich... nie grałąś nigdy w zadną gre np. Tropico PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario98 0 Napisano 20 Października 2008 Rzeczywiście fajna gra ekonomiczna. A tak na poważnie to jeżeli zadali wam pracę na temat sadu to na ostatnich zajęciach musieliście mieć coś o tej "sztuce". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARCIN2 0 Napisano 20 Października 2008 tak to jest jak sie 50 tyś wzieło a teraz do szkoly trzeba chodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 21 Października 2008 i jeszcze napisz pracę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 21 Października 2008 A może jeszcze oprawić, obronić a dyplom do domu zanieść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 21 Października 2008 tak tak czego nie ma w internecie (google) to nie istnieje ktoś to kiedyś powiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kur-rk 0 Napisano 21 Października 2008 Poczytać, http://www.google.pl/search?hl=pl&q=za%C5%82o%C5%BCenie+sadu+jab%C5%82oniowego+%5Bppt%5D&btnG=Szukaj&lr=, a potem innwencja twórcza wskazana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach