Skocz do zawartości
gargamel

Jak się czyta....

Rekomendowane odpowiedzi

coś takiego to czy Was również,zalewa krew,trafia szlag,podnośi się cisnienie i jest się ogolnie wkurwionym.?Czy to tylko ze mną tak się dzieje?http://www.hotmoney.pl/artykul/5155/1/rolnicy-sa-biedni-bzdura-dlaczego-jestesmy-oklamywani.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co te brednie czytać??????jak nam tak dobrze to zamienię się z jakimś prezesem banku na robotę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisza bzdury i robia ferment miedzy miastem i wsia!niektóre komentarze tez oddaja pojecie miastowych o rolnictwie dopłatach itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde nawet nie wiedziałem ze mam taki dochód zawsze podejzewałem zone ze mi z portfela podbiera az niekiedy szkoda cztać takich wypocin ten redaktor albo zrobił "dobrą" prowokacje zeby przyciągnąć czytelników albo jest skończonym idiota ale mam nadzieje ze to pierwsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano czasami nóż sie w kieszeni otwiera ale co zrobić... mamy czysty dochód, zero wydatków panowie - żyć nie umierać!

Już kiedyś był podobny "artykuł", oczywiste że to kolejna denna prowokacja ale idiotą pewnie redaktorek też musi być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet gdyby rolnik miał takie dochody jak piszą to kto inny zapi....la po tyle godzin , w takich warunkach i wiem że tyn co to pisał nie ma pojęcia że aby mógł się napić mleka to rolnik musi wydoić krowę dwa razy dziennei każdego dnia w roku i to o tej samej porze , krowa nie ma urlopu , świąt , ani chorobowego , terminu wycielenia też nie wybiera między 08 a 16 godziną tylko jak natura wezwie , ale to tylko skrajny przykład redaktorek nie dość że oczernia rolników że to tacy pasożyci to jeszcze kłóci wieś z miastem (mam przykład u siebie w rodzinie )ale skoro rolnikowi tak dobrze to koło mnie można się osadzić zostać bogatym rolnikiem i mieć miastowych w d...e .

Zapraszam Pana Redaktorka i ludzi z BCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi