Skocz do zawartości
jjj

wycena nieruchomości, pilne!!!

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich! jestem studentem geodezji i mam do napisania operat szacunkowy na temat "wycena nieruchomości w celu ustalenia opłaty adiacenckiej z tytułu wybudowania urządzeń infrastruktury technicznej". jesli ktos pomoglby mi to napisac prosze o odpowiedz. moje gg 8583843. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w zeszłym roku opracowałem operat na bardzo zbieżny temat, z tymże miało to miejsce na uczelni ekonomicznej, więc zapewne mogą występować błędy stricte związane z technologią, podaj proszę maila to Ci podeślę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za ludzie dzisiaj studiują - zero wysiłku - wszystko na gotowe. czy Ty wiesz ile kosztuje kupienie pracy w internecie? jesli nie chcesz sam pracować, to przynajmniej wysil się i poszukaj. Są portale na których każdy temat Ci opracują. Oczywiscie wtedy już nie ma żebrania tylko wyciskanie portfela !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy zauwazyles ale ten ktos sam zaproponowal ze mi cos wysle, a kwestia pieniedzy to juz chyba pozostaje miedzy nami! wiec raczej nie wtracaj sie. a tak poza tym to chyba nie rozumiesz co to znaczy bezinteresowna pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za opóźnienie ale trochę byłem offline, jednak operat już przesłałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi