DARKPANTER 0 Napisano 23 Stycznia 2009 Witam. Znalazłem się w takim momencie studiów, że muszę zdecydować się na jakiś temat pracy magisterskiej. Sęk w tym, że tematy prac które są mi proponowane nie odpowiadają mi zbytnio, ale jest możliwość wymyślenia tematu przeze mnie. I w związku z tym zwracam się o pomoc w wymyśleniu jakiegoś tematu, związanego z hodowlą bydła mlecznego. Z góry dziękuję za wszystkie propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vario Tigeer 0 Napisano 26 Stycznia 2009 a co cię interesuje w tych krówkach? może żywienie: wpływ różnych metod żywienia na wysokość mleczności krów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DARKPANTER 0 Napisano 26 Stycznia 2009 Jeżeli chodzi o temat to może on być ze wszystkiego oby był związany z krowami mlecznymi. Zarówno żywienie, rozród, czy wszelkiego rodzaju inne, ja sobie wybiorę jakiś który mi najbardziej podpasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasztelan 0 Napisano 27 Stycznia 2009 Jeśli jest możliwość wymyślenia tematu przez Ciebie to powodzenia.Idziesz po najmniejszej linii oporu, trochę więcej wysiłku nikt za Ciebie pracy nie napisze....najwyżej coś delikatnie zasugerować.Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NataszaX 0 Napisano 27 Stycznia 2009 Trochę słabo jak po tylu latach studiów nie wiesz co Cię interesuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trojan 0 Napisano 27 Stycznia 2009 Temat aktualny i większość materiałów do tej pracy już właściwie posiadasz:Przydatność leniwych i debilnych absolwentów uczelni rolniczych dla praktyki rolniczej SynuNie kompromituj się na publicznym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekka 0 Napisano 27 Stycznia 2009 Kolegoty nie musisz pisać pracy, ty już zachowujesz się jak tępy dyrektor wyższego szczebla.Olej to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach