Tico 0 Napisano 30 Września 2011 Cena pisklaka pochodzącego z polskich stad repro to 1,20 netto. Tyle płaciłem dziś.A co do porządnego polskiego pisklaka z Wlkp. to s69 muszę cię zmartwić. Nie słyszałem o takim. Większość wylęgarni sprzedaje zagraniczne g.wno i wciska, że to po swoich stadach a kurczak nie rośnie i różnicuje się.Na szczęście mnie to nie dotyczy, bo kupuję pisklaka sprawdzonego i narazie się nie zawiodłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVATAR 0 Napisano 1 Października 2011 tutaj do ostatniego wpisu kolegi popieram co polskie ale dbam też o swoją dupę i nie prawda że hama ma zły towar w postaci pisklaka i nie tani ."duńczyków" mam nie raz i są lepsze niż z naszych wylęgówek(u nich czyli w hama plus) to, że brojlerzyści dbają tylko o własną d..ę to wiadomo nie od dziś - wspierajcie "duńczyków", "portugalczyków", 'hiszpanów, "francuzów," holendrów" a za chwilę będzie jak w wieprzowinie i cukrze będzie już nie pisklak ale mięsko drobiowe z Danii, Francji itp. jak położycie dbaniem tylko o własną d..ę naszą repro to wtedy będziecie wiedzieć ile kosztuje "duńczyk" i innej maści pisklaczek i to być może już za niedługo i to dopiero będzie "a ku ku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 14 Października 2011 już się boję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agas 0 Napisano 17 Października 2011 Witamczy ktoś bierze pisklaka z Interfermu z Wierzbna?jaka jakośc i cena. Co z reklamacjami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to_i_ovo 0 Napisano 18 Października 2011 Witamczy ktoś bierze pisklaka z Interfermu z Wierzbna?jaka jakośc i cena. Co z reklamacjami? Mam problem z zacytowaniem z innego działu tutaj, tak więc z działu cena brojlera, strona 473 (obecnie, nr strony zmienia się w czasie!) - post "Wysłany: 17:06 Pią 19 Cze 2009 Temat postu: Re: Wylęgarnia INTERFERM Wierzbno"krzanj - napisał antczakdrob napisał:krzanj napisał:Witam Poszukuje osób które mają kurczaki z wylęgarni INTERFERM Wierzbno wstawione w okolicy 14 maja 2009. Moje kurczaki są zawirusowane (IBH adenowirusy) i mam duże kłopoty na fermie. Oczywiście wylęgarnia niechce uznac reklamacji i ma w d....ie hodowce. Proszę o pilny kontakt Jacek Krzan woj. dolnośląskie jacek.krzan@wp.pl Twierdzenie pana Jacka Krzana z 16.06.2009, że nie zainteresowaliśmy się jego problemem jest nieprawdziwe, ponieważ: - 15.06.2009 uczestniczyłem z lek. wet. dr Krystyną Lisowską w lustracji stada i rozpatrywaniu reklamacji, - wstępnie ustaliliśmy następne spotkanie na 22.06.2009, - natychmiast rozpoczęliśmy konsultację z Instytutem w Puławach i ustaliliśmy, na nasz koszt, badania na 19.06.2009, o czym powiadomiliśmy hodowcę. Tadeusz Antczak przedsiębiorstwo drobiarskie INTERFERM Tak tak Chcą dać do badania kurczaki które już przechodzą chorobe a nie krew ktora mam pobrana z 1, 16 i ostatniego dnia tuczu, oraz wycinki pobrane w czasie najwiekszego nasilenia chorobą. Tak samo wymyślili sobie Puławy tak jak by we Wrocławiu nie bylo laboratorium. Ps. wielu chodowców juz sie odezwalo do mnie na e-mail potwierdzając że maja dziadostwo i odeszli z tego powodu. PRZESTRZEGAM!!! Przejdź do drobiarstwo - cena brojlera strona (obecnie 473), przeczytaj kilka stron do przodu i kilka do tyłu. Wybór należy do Ciebie! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brojlerek 0 Napisano 20 Października 2011 Witam, poszukuję opinii na temat wylęgarni JDA. Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stachu 0 Napisano 21 Października 2011 Coś tam lężą, mają jakieś swoje stado, coś usługowo dla sztudera lęgli.Ogólnie nowy gracz na rynku.Jak potrzebujesz dobrych kurczaków to bierz z Iłowa od Kozłowskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawell3131 0 Napisano 21 Października 2011 JDA pisklę ma ok. mam już 6-ste wstawienie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 23 Października 2011 proszę o podanie ceny pisklaka bez szczepień na termin .np u sucheckich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 23 Października 2011 Jak pytałem ok 1,5 tyg temu to było 1,22 netto , i chyba nie ma taniej nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalamido 0 Napisano 27 Października 2011 WitamGdzie najlepiej kupić pisklaki w małopolsce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek123 0 Napisano 27 Października 2011 ja kupiłem ostatnio za 1,56,-zł brutto ze wszystkimi szcepieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medox 0 Napisano 27 Października 2011 O żesz ty ,chyba złotą igłą ze złotych flakoników szczepione i każda miała złotą obrączkę na lapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Savik! 0 Napisano 27 Października 2011 Cena od 1,2 netto z doskoku, do 1,2brutto stałym klientom ze szczepieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 27 Października 2011 Cena od 1,2 netto z doskoku, do 1,2brutto stałym klientom ze szczepieniami Gdzie tak mają? Jakie szczepienie masz na myśli w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Savik! 0 Napisano 28 Października 2011 Cena od 1,2 netto z doskoku, do 1,2brutto stałym klientom ze szczepieniami Gdzie tak mają? Jakie szczepienie masz na myśli w tej cenie?szczenienie primer nd-ok 2gr/sztukę. cena 1,2 netto got. czajka np. 1,2 brutto warka np umowa na rok. A ostatnie ceny czajka 1,15brutto -wstawienie z początku pażdziernika. Oczywiście też znam ceny z kosmosu - 1,4brutto- są tacy co lubią przepłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 28 Października 2011 Cena od 1,2 netto z doskoku, do 1,2brutto stałym klientom ze szczepieniami Gdzie tak mają? Jakie szczepienie masz na myśli w tej cenie?szczenienie primer nd-ok 2gr/sztukę. cena 1,2 netto got. czajka np. 1,2 brutto warka np umowa na rok. A ostatnie ceny czajka 1,15brutto -wstawienie z początku pażdziernika. Oczywiście też znam ceny z kosmosu - 1,4brutto- są tacy co lubią przepłacać Miesiąc temu to w większości wylęgarni było po 1,15 brutto. Co to za wylęgarnia którą nazywasz Czajka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 3 Listopada 2011 Co sądzicie o pisklakach od sucheckich z zawiercia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chwedo5 0 Napisano 4 Listopada 2011 Pewnie ta wylegarnia Czajka to chodzi o nowo powstała wylegarnie w okolicach Siedlcech Pana Czajkowskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma drobiu 0 Napisano 26 Listopada 2011 Sprzedam odchowane kury nioski Lohmann Brown data wstawienia 2.12.2011r.- odbiór przełom marca/kwietnia, 35 tys. kur , tel. 601-934-459 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hobbysta 2 2 Napisano 27 Stycznia 2012 Witam. Jakie ceny piskląt na przyszły tydz. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 6 Lutego 2012 Podzwoniłem trochę po wylęgarniach i chyba jest mało piskląt. Ceny jakie usłyszałem od 1,24 do 1,26 netto bez szczepień przy płatności do 21 dni - mazowieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Chicken ZWD Śliwno 0 Napisano 14 Lutego 2012 Zapraszamy do współpracy hodowców brojlerów kurzych z całej Polski. Jesteśmy nową wylęgarnią położoną w centrum wielkopolski w miejscowości Śliwno. Nasz zakład wyposażony jest w najnowoczęśniejsze aparaty lęgowe i klujnikowe belgijskiej firmy Peter Sime. Kilka miesięcy obecności na rynku już potwierdziło jakość naszych piskląt i rewelacyjne wyniki u hodowców. W naszej ofercie posiadamy pisklęta ras Cobb 500 i Ross 308, możliwość kompleksowych szczepień, doradztwo zootechniczne. Jednorazowy wylęg do 200 000 sztuk. Jaja z własnych i sprawdzonych stad reprodukcyjnych.Własny specjalistyczny transport piskląt. Dowozimy pisklęta w doskonałej kondycji w każdych warunkach. Zapraszamy do kontaktu Tomasz Krzeczkowskitel. 506 035 128 tomasz@kingchicken24.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio77 0 Napisano 15 Lutego 2012 Zapraszamy do współpracy hodowców brojlerów kurzych z całej Polski. Jesteśmy nową wylęgarnią położoną w centrum wielkopolski w miejscowości Śliwno. Nasz zakład wyposażony jest w najnowoczęśniejsze aparaty lęgowe i klujnikowe belgijskiej firmy Peter Sime. Kilka miesięcy obecności na rynku już potwierdziło jakość naszych piskląt i rewelacyjne wyniki u hodowców. W naszej ofercie posiadamy pisklęta ras Cobb 500 i Ross 308, możliwość kompleksowych szczepień, doradztwo zootechniczne. Jednorazowy wylęg do 200 000 sztuk. Jaja z własnych i sprawdzonych stad reprodukcyjnych.Własny specjalistyczny transport piskląt. Dowozimy pisklęta w doskonałej kondycji w każdych warunkach. Zapraszamy do kontaktu Tomasz Krzeczkowskitel. 506 035 128 tomasz@kingchicken24.pl Witam. Czy możesz podać, u których hodowców jest tak "różowo" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak 0 Napisano 15 Lutego 2012 Różowo hihi, a co złe mają??? A ja chcę się zapytać po ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach