JacekXXL 0 Napisano 2 Lutego 2009 Mam pytanie odnośnie produktów firmy Wipasz czy ktoś stosuje i jakie jest wasze zdanie na temat tej firmy. Był u mnie ich przedstawiciel i jako jedyny zabrał się do sprawy od dobrej strony czyli pobrał próbki do badań i dopiero z wynikami przyjedzie układać dawki, a reszta zazwyczj przyjmuje wartości średnie z tabel i jazda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk15 0 Napisano 3 Lutego 2009 jeżeli chodzi o krowy to nie polecam koncentratu wipasz. w moim przypadku natychmiastowo wzrosła liczba komurem som. w mleku (koncentrat wimilk) a co do pełnoporcjówek to jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 4 Lutego 2009 Trzeba było podzielić dawkowanie koncentratu i wprowadzać go stopniowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekm 0 Napisano 5 Lutego 2009 Ja używam gotowej paszy dla świń z Wipaszu i jestem zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk15 0 Napisano 7 Lutego 2009 kolego nie pouczaj mnie bo doskonale o tym wiem. Po zmianie koncentratu zapalenia znikneły. więc uwazam go za przyczyne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 8 Lutego 2009 A mi się wydaje że miałeś po prostu źle zbilansowaną dawkę. Ale nie będe cię pouczał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mick017 0 Napisano 9 Kwietnia 2009 jeżeli chodzi o krowy to nie polecam koncentratu wipasz. w moim przypadku natychmiastowo wzrosła liczba komurem som. w mleku (koncentrat wimilk) a co do pełnoporcjówek to jestem zadowolony. kolego dajesz moze krowkom granulki z wipaszu? jesli tak to w jakich dawkach dziennie na sztuke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach