matiizz 0 Napisano 19 Lutego 2009 Ile czasu ma ARiMR na wypłate płatności bezpośrednich od dnia wydania decyzji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymoluk 0 Napisano 19 Lutego 2009 myśle, że coś około dwóch tygodni i kaske będziesz miał, ja jeszcze nie dostałem decyzji ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tax-Ator 0 Napisano 20 Lutego 2009 zgodnie z prawem wspólnotowym - płatność do końca czerwca ... taki jest termin ustawowy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal251074 0 Napisano 22 Lutego 2009 Dopłaty bezpośrednie do końca czerwca, taki ma termin ARIMR.Rolnośrodowiskowe do końca lutego. Ale powiem , że ja mimo, że mam decyzję RŚ, obszarową i onw to kasy na koncie jeszcze nie zobaczyłem.Termin wypłat RŚ upływa 28 lutego, więc nie zdziw się jak dostaniesz obszarowe nawet później niż w czerwcu bo tak teraz pracują.A jak widac czesto terminów nie dotrzymują, tylko usłyszysz od nich mamy termin do... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach