andrzej123456k 0 Napisano 26 Listopada 2013 o żeby z kapką handlować to trzeba mieć nie wiadomo jakie zboże żeby wyszło bez potrąceń .A czy wie ktoś gdzie można sprzedać pszenice powyżej 77net? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 27 Listopada 2013 no niestety tak jest, u mnie w tym roku grzybki wyszły na granicy więc nie wiadomo czy przejdzie, a jakieś niewielkie potrącenie może być tylko za wyrównanie, niestety taka drobna odmiana i nic nie poradzi na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomass12345 0 Napisano 27 Listopada 2013 W tych pzz Cena 770 jest ceną brutto płacą 72net+vat Kolego nie wiem z kim rozmawiałeś na temat ceny Zadzwoń raz jeszcze i powiedz że masz pszenicę gatunkowo jednolitą partię o parametrach powyżej średniej wymagalnej i w ilości powyżej 150 ton. Co do Twojego poniższego postu ...dlaczego uważasz że Kapka ma wymagania z "kosmosu" ?? W zeszłym sezonie handlowałem z nimi i nie było marudzenia co do jakości itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej123456k 0 Napisano 28 Listopada 2013 pzzy chyba są jedne dzw do jakichś w kielcach to powiedział że przy 150t 72+vat i tyle ,,http://pzz.kielce.com.pl/kontakt.html,, tutaj masz namiar gdzie zadzwoniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 8 Lutego 2014 jak tam u was ceny?? Kapka niezmiennie 750. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 8 Lutego 2014 730 brutto za paszówke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 8 Lutego 2014 W Kaliszu 730 netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 8 Lutego 2014 W Kaliszu 730 netto. Za paszówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rooolnik 0 Napisano 12 Lutego 2014 Mazowieckie pszenica paszowa 730 netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 12 Lutego 2014 A otręby u mnie po 700zł. Paranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2014 Dostawa na fermę ; Pszenica 750 brutto < Kukurydza670 brutto < Obręby 690 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek. 0 Napisano 7 Marca 2014 Dostawa na fermę ; Pszenica 750 brutto < Kukurydza670 brutto < Obręby 690 brutto port 840 netto za 14 białka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 7 Marca 2014 pszenica 12,5 810zł/t netto na gospodarstwie,pszenica nowy zbiór 760zł/t netto,rzepak nowy zbiór 1520zł/t netto,rzepak stary 1750zł/t netto !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Marca 2014 Dostawa na fermę ; Pszenica 770 brutto Kukurydza 680 brutto Pszenzyto690 brutto - tendencja wzrostowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Marca 2014 Gotówka bez faktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek. 0 Napisano 17 Marca 2014 Gotówka bez faktury z jakiej okolicy piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2014 Z lubelskiego tez mi tak wożą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Marca 2014 Dostawa na fermę ; Pszenica 800 brutto Kukurydza 700 brutto W przyszłym tygodniu prawdopodobnie Ukraina zaczyna popuszczać zboża- nadzieja dla nas producentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkolm2 1 Napisano 18 Marca 2014 Dostawa na fermę ; - nadzieja dla nas producentów a dla nas też producentów już nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2014 Dostawa na fermę ; Pszenica 800 brutto Kukurydza 700 brutto - jakby cena stanęła, no i dobrze niech wszyscy po trochu zarabiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Marca 2014 Potwierdzam, jak na razie nie ma najmniejszego problemu zakupić zboża po niżej podanych przeze mnie cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys 0 Napisano 27 Marca 2014 Potwierdzam, jak na razie nie ma najmniejszego problemu zakupić zboża po niżej podanych przeze mnie cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys 0 Napisano 27 Marca 2014 Witam, w jakim regionie taka cena pszenicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tygrys 0 Napisano 27 Marca 2014 730 brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Kwietnia 2014 Dostawa na fermę ; Pszenica 800 brutto Kukurydza 700 brutto - nie ma żadnego problemu z zakupem w tych cenachPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach