ansu 0 Napisano 20 Maja 2010 Trochę przegiąłem z atomem, dałem jeszcze 1l CCC. Etefon w owsie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grand0011 0 Napisano 20 Maja 2010 pojawiły mi się w owsie przebarwienia, owies jest jaśniejszy z żółtymi a nawet brązowymi końcówkami. Czy pomoże na to siarczan magnezu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil 23 0 Napisano 25 Maja 2010 Witam mam taki problem po ostatnich deszczach mój owies zrobił się żółty a miejscami nawet czerwony i co z nim teraz zrobić ? może jakiś nawóz albo oprysk co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrews 0 Napisano 9 Maja 2014 Panowie mam owsa całe 0,5ha zostało mi 30g lintura ale to jest połowa potrzebnej dawki na tą powierzchnie czy mogę dolać chwastoxu do lintura w owsie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregory 0 Napisano 11 Maja 2014 Ja bym nie kombinował. Lintur nie jest tak drogi dasz te około 56 zeta za 150 g i masz pewność że wszystko będzie OK. zostanie to będzie na przyszły rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 18 Maja 2014 Czym skrócić mieszankę owies pszenica jęczmień ? co polecacie i kiedy pryskać jakie dawki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 21 Czerwca 2014 Panowie co to może być mam ładny owies nasiona świeże i widze jakby uschnięte pojedyńcze kiście owsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach