DAREX 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 Ja mam taki pomysł aby wszystkie ciągniki wyjechały na główne szlaki komunikacyjne o jednej godzinie tego samego dnia w całym kraju , co o tym myslicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 jestem za i zeby jechały jak najwolniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 ja codziennie wyjezdzam ale jezdze szybki i pewnie temu sytuacja w rolnictwie jest taka a nie inna[a powaznie bylo nieraz jeszcze gorzej i zadne blokady samoobrony nic nie daly] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SONAR 0 Napisano 9 Sierpnia 2009 Wolna jazda nic nie da - trzeba zaorać drogi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 10 Sierpnia 2009 Zatankowac do pełna traktory i jezdzic wolno po miescie i najbardziej ruchliwymi szosami i tak całymi dniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach