katerina_czarna 0 Napisano 3 Marca 2006 Hej:) W jakim wieku są ludzie robiący kurs? Dlaczego prawie nikt się nie odzywa. A w ogóle ktoś już rozwiązywał test? Ile materiałów..... MASAKRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan222 0 Napisano 3 Marca 2006 A Ty katerina_czarna ile masz lat? Ja mam 25. Testu nie tykałem czytam aktualnie materiały. Zawsze czegoś nowego można się dowiedzieć! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitabor 0 Napisano 4 Marca 2006 Hehe ja mam 27 Ale podobno na nauke nigdy nie jest za pozno A co do ilosci materialow to zgadzam sie - jest ich dosc sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ukashenko 0 Napisano 5 Marca 2006 A ja mam 26 lat i też mnie zaskoczyły rozmiary pierwszego rozdziału. Test jeszcze przede mną Ale mam nadzieje, że już niedługo z nim powalcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eveli 0 Napisano 6 Marca 2006 ja mam 23 lata i też testu nie zrobiłam. podobno można go robic wielokrotnie ? mam nadzieję, że kolejne rozdziały nie będą takie obszerne. Bo ja mam bardzo mało wspólnego z rolnictwem na codzień i przyswojenie tej wiedzy to dla mnie nie lada wyzwanie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Napisano 22 Marca 2006 ja mam 23 lata i sie przymierzam do tego szkolenia ale zaczynam sie obawiacco tu jest tak duzo informacji? boje sie ze braknie czasu (praca na pelny etat, wspolpraca z ojcem na gospodarstwie, przygotowanie pracy magisterskiej, 2. fakultet i jeszcze ten kurs) ale mam nadzieje ze dam rade, do odwaznych swiat nalezy, z rolnictwem mam troche wspolnego ale nie wiem na ile sie to przyda w tym kursie pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia:PYacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach