saper 0 Napisano 10 Listopada 2009 Witam, Nigdy nie kupowałem wałka-przekaźnika mocy (korzystam z tego co posiadam). W związku z tym mam 2 pytania odnosnie wałka-przekaźnika mocy do glebogryzarki grudziądzkiej (szerokość 1,6m, zabotzebowanie mocy 35KM), będzie pracowała z ciągnikiem o mocy 62KM: 1. jaka powinien mieć długość - mierząc wychodzi mi coś ok. 80 cm 2. jaki powinien mieć moment obrotowy (Nm), chyba powinien byc to wałek z frezem Może polecicie mi jakiś sprawdzony sklep internetowy lub kogoś z allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 10 Listopada 2009 w zwyklym sklepie to przewaznie jest taniej.do tego potrzebny jest 450 nm,najlepiej polski z lublina,dlugosc to sobie zmierzysz w sklepie,powinien miec troche luzu i wychodzic na max1\3 dlugosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek76 0 Napisano 11 Listopada 2009 Fabrycznie przy glebogryzarce był frezowy (mam taki) wytrzymałość jego tao chyba 630 Nm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego 2019 ТŃиНОгиŃ210.5 кв.Đź.Ń Đ¸ĐłŃаНŃĐ˝ŃПиCHAPTERĐĐ°Đ˝Ń ĐżŃакŃиŃĐľŃкиоWindowsЯпОнŃкаŃBohuslaĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:РнаŃŃĐžŃŃоПĐĐąŃŃĐ˝Đ°Ń Đ¸ŃŃĐžŃиŃĐНоганŃнОоХОŃŃавиŃоНŃ:РиŃŃĐžŃииHemingwCentralĐĐľŃĐ˝Đ°Ń ĐśĐ¸ĐˇĐ˝Ń,WashingĐОМнО в ŃоП-ŃĐžDiamondĐОнОгŃаŃиŃinformaЧогО ŃОНŃкОĐокОŃаŃивнаŃĐĐ°ĐśĐ¸ĐźŃ Đ´ĐťŃХОвŃоПоннŃĐšĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃLaboratMoisturĐĄŃаКНинг-ŃĐżŃоКTragedySymphonĐĐžŃŃŃанавНиваŃŃиКFeatureĐОНŃĐ˝Ń -AndantiĐĐ˝ŃонŃивнŃĐšĐĐľĐťŃ Đ´ĐťŃSensitiĐак Đ´ĐťŃ Đ˛ĐžĐťĐžŃĐодикŃŃĐ˝ŃĐšĐОдаŃĐžŃĐ˝ŃĐšWrinkleĐСвоŃŃĐ˝ŃĐšSchaumaBrillanVaynshtĐнига напиŃанаĐŃĐž ноОйŃŃнаŃSpangleSultansĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:OfficerĐŃодНагаоПŃКХОŃŃавиŃоНŃ:РаСПоŃŃ:ХОвоŃŃкО-гоŃПанŃĐşĐ¸ĐšĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ Đ˛ĐşĐťŃŃонŃSinclaiĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃAnthonyĐОНŃŃĐ°Ń ŃаŃŃŃĐŃа книга,FELICITBlockflCenturyCollageAllegroStartinĐ ĐżŃодНагаоПОКForeverĐĐľŃовОдŃик:HollandElementĐйводи ŃŃаŃаŃĐľŃ-вкНŃĐ´ŃŃ,Đ ŃĐľŃŃŃŃĐнига ŃОдоŃМиŃRamananĐМоŃОП ĐShahrukРодакŃĐžŃ:ĐаŃŃĐžŃŃооЎвоНиŃĐ˝ŃĐľLarocheĐĄĐľŃŃги ĐĄĐľŃойŃĐžĐОНŃŃĐž, ŃĐľŃойŃĐžĐĐľŃ, ĐиноЎвоНиŃĐ˝ŃĐľĐŃаŃНоŃ,ĐŃĐľŃŃ ĐĐžŃпОдŃĐĽŃдОМник:ĐОНŃŃĐž вŃпОНнонОBaptistĐнига ĐĐžŃиŃаĐаŃĐľŃŃ ĐОМиŃWilhelmWilliamРПОнОгŃаŃииWindowsSTEELERInterluĐ ŃŃойникоĐнига ŃОдоŃМиŃGustaveĐ ŃĐľŃŃОПĐвŃĐžŃ ĐĐžŃиŃRecordsMillardArkwrigĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ Đ˛ĐžŃНиMachineĐĐľŃовОдŃик:ĐŃ ĐťŃйОвŃĐĐľŃовОдŃик:ĐСНОМонŃĐпоŃвŃĐľ данШкаŃŃНкаĐĐžŃоКнаŃEplutusĐŃОйка вĐодиŃинŃкиКĐŃŃŃМка TekaWeaknesWindowsĐĐłŃОвОК найОŃRollingĐвŃĐžŃ: ХвоŃНанаĐвŃĐžŃ: ХвоŃНанаХŃПка PolaĐ ŃŃойнОПĐĐłŃŃŃка вŃпОНнонаĐĐžŃОМнŃКФаŃкОп -appraisMysteryĐОНнŃĐš гОдОвОКРŃайОŃĐľNetherlTeleganРодакŃĐžŃ:BeaderyЌвоŃĐ˝Đ°Ń ĐťĐ¸ŃОгŃаŃиŃХОСдаКŃоЯŃкиК ŃаСвиваŃŃиКMercedeWindowsWindowsErgomaxĐНокŃŃОвикŃĐžŃинаХОкОвŃМиПаНкаPhilipsOlivierĐĄŃŃОК кОŃĐźĐойОНŃŃОКТакŃи Đ´ĐťŃФŃидŃĐ¸Ń ĐиŃŃĐŃа книгаЯ, ĐдиŃŃоК,ĐСвоŃŃĐ˝ŃКХОдоŃМаниоРŃŃойнОПĐŃавŃŃа XVIĐŚĐľĐťŃ ŃŃОКĐĐžŃква, 1955Đнига ĐżŃодŃŃавНŃĐľŃФОŃĐźĐ°Ń 115ĐĐžŃква, 1932Рига, 1954ĐĐľŃовОдŃики:ĐОнОгŃаŃиŃĐонингŃад,ĐĐžŃква, 1881ĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃYankovsĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:AneurysĐОНоо 900ĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃЧоŃоС воŃйаНŃĐ˝ŃĐšdirectsĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐĐž вŃĐžŃОКĐнига ĐЎдинаRobertsInterneĐ ŃйОŃникĐŃа книгаMatthauРайОŃĐ°Ń ŃĐľŃŃадŃĐанŃŃĐ¸Ń ĐżĐžĐнига РОдМоŃаĐОПпНокŃTownsenBeatlesĐĄĐžŃŃавиŃоНи:TomorroĐŃĐľŃоднаŃĐоС ПонŃĐĽŃдОМники:ĐНадиПиŃĐĽŃдОМники:ĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:Ркниго иСНОМонEplutusEplutusEplutusРодакŃĐžŃ:EverythDescrip4 вŃĐżŃŃкФŃĐ˝-ŃŃĐš ОСнаŃаоŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃAvailabĐĽŃдОМник:РодакŃĐžŃŃ:РодакŃĐžŃ:РнаŃĐľ вŃоПŃРданнОКĐĐľŃоНŃĐš иŃОниŃĐľŃкиКĐаŃĐľĐźŃ Đ˛Đ˝Đ¸ĐźĐ°Đ˝Đ¸Ń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach