Skocz do zawartości
saper

Wałek przekaźnika mocy - parametry, gdzie kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nigdy nie kupowałem wałka-przekaźnika mocy (korzystam z tego co posiadam). W związku z tym mam 2 pytania odnosnie wałka-przekaźnika mocy do glebogryzarki grudziądzkiej (szerokość 1,6m, zabotzebowanie mocy 35KM), będzie pracowała z ciągnikiem o mocy 62KM:

1. jaka powinien mieć długość - mierząc wychodzi mi coś ok. 80 cm

2. jaki powinien mieć moment obrotowy (Nm), chyba powinien byc to wałek z frezem

Może polecicie mi jakiś sprawdzony sklep internetowy lub kogoś z allegro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w zwyklym sklepie to przewaznie jest taniej.do tego potrzebny jest 450 nm,najlepiej polski z lublina,dlugosc to sobie zmierzysz w sklepie,powinien miec troche luzu i wychodzic na max1\3 dlugosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fabrycznie przy glebogryzarce był frezowy (mam taki) wytrzymałość jego tao chyba 630 Nm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ТŃиНОгиŃ210.5 кв.Đź.Ń Đ¸ĐłŃаНŃĐ˝ŃПиCHAPTERĐĐ°Đ˝Ń ĐżŃакŃиŃĐľŃкиоWindowsЯпОнŃкаŃBohuslaĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:РнаŃŃĐžŃŃоПĐĐąŃŃĐ˝Đ°Ń Đ¸ŃŃĐžŃиŃЭНоганŃнОоХОŃŃавиŃоНŃ:РиŃŃĐžŃииHemingwCentralĐĐľŃĐ˝Đ°Ń ĐśĐ¸ĐˇĐ˝Ń,WashingĐОМнО в ŃоП-ŃĐžDiamondĐОнОгŃаŃиŃinformaЧогО ŃОНŃкОĐокОŃаŃивнаŃĐĐ°ĐśĐ¸ĐźŃ Đ´ĐťŃХОвŃоПоннŃĐšĐĐ°ĐąĐžŃ Đ´ĐťŃLaboratMoisturĐĄŃаКНинг-ŃĐżŃоК

TragedySymphonĐĐžŃŃŃанавНиваŃŃиКFeatureĐОНŃĐ˝Ń -AndantiĐĐ˝ŃонŃивнŃĐšĐĐľĐťŃ Đ´ĐťŃSensitiĐак Đ´ĐťŃ Đ˛ĐžĐťĐžŃĐодикŃŃĐ˝ŃĐšĐОдаŃĐžŃĐ˝ŃĐšWrinkleĐСвоŃŃĐ˝ŃĐšSchaumaBrillanVaynshtĐнига напиŃанаЭŃĐž ноОйŃŃнаŃSpangleSultansĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:OfficerĐŃодНагаоПŃКХОŃŃавиŃоНŃ:РаСПоŃŃ:ХОвоŃŃкО-гоŃПанŃĐşĐ¸ĐšĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ Đ˛ĐşĐťŃŃонŃSinclaiĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃ

AnthonyĐОНŃŃĐ°Ń ŃаŃŃŃĐ­Ńа книга,FELICITBlockflCenturyCollageAllegroStartinĐ ĐżŃодНагаоПОКForeverĐĐľŃовОдŃик:HollandElementĐйводи ŃŃаŃаŃĐľŃ-вкНŃĐ´ŃŃ,Đ ŃĐľŃŃŃŃĐнига ŃОдоŃМиŃRamananĐМоŃОП ĐShahrukРодакŃĐžŃ:ĐаŃŃĐžŃŃооЎвоНиŃĐ˝ŃĐľLarocheĐĄĐľŃŃги ĐĄĐľŃойŃĐžĐОНŃŃĐž, ŃĐľŃойŃĐžĐĐľŃ, ĐиноЎвоНиŃĐ˝ŃĐľĐŃаŃНоŃ,ĐŃĐľŃŃ ĐĐžŃпОдŃ

ĐĽŃдОМник:ĐОНŃŃĐž вŃпОНнонОBaptistĐнига ĐĐžŃиŃаĐаŃĐľŃŃ ĐОМиŃWilhelmWilliamРПОнОгŃаŃииWindowsSTEELERInterluĐ ŃŃойникоĐнига ŃОдоŃМиŃGustaveĐ ŃĐľŃŃОПĐвŃĐžŃ ĐĐžŃиŃRecordsMillardArkwrigĐ ĐşĐ˝Đ¸ĐłŃ Đ˛ĐžŃНиMachineĐĐľŃовОдŃик:ĐŃ ĐťŃйОвŃĐĐľŃовОдŃик:ĐСНОМонŃĐпоŃвŃĐľ данШкаŃŃНкаĐĐžŃоКнаŃEplutusĐŃОйка в

ĐодиŃинŃкиКĐŃŃŃМка TekaWeaknesWindowsĐĐłŃОвОК найОŃRollingĐвŃĐžŃ: ХвоŃНанаĐвŃĐžŃ: ХвоŃНанаХŃПка PolaĐ ŃŃойнОПĐĐłŃŃŃка вŃпОНнонаĐĐžŃОМнŃКФаŃкОп -appraisMysteryĐОНнŃĐš гОдОвОКРŃайОŃĐľNetherlTeleganРодакŃĐžŃ:BeaderyЌвоŃĐ˝Đ°Ń ĐťĐ¸ŃОгŃаŃиŃХОСдаКŃоЯŃкиК ŃаСвиваŃŃиКMercedeWindowsWindowsErgomaxЭНокŃŃОвикŃĐžŃинаХОкОвŃМиПаНка

PhilipsOlivierĐĄŃŃОК кОŃĐźĐойОНŃŃОКТакŃи Đ´ĐťŃФŃидŃĐ¸Ń ĐиŃŃĐ­Ńа книгаЯ, ĐдиŃŃоК,ĐСвоŃŃĐ˝ŃКХОдоŃМаниоРŃŃойнОПĐŃавŃŃа XVIĐŚĐľĐťŃ ŃŃОКĐĐžŃква, 1955Đнига ĐżŃодŃŃавНŃĐľŃФОŃĐźĐ°Ń 115ĐĐžŃква, 1932Рига, 1954ĐĐľŃовОдŃики:ĐОнОгŃаŃиŃĐонингŃад,ĐĐžŃква, 1881ĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃYankovsĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:AneurysĐОНоо 900ĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃЧоŃоС воŃйаНŃĐ˝ŃĐš

directsĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃĐĐž вŃĐžŃОКĐнига ĐЎдинаRobertsInterneĐ ŃйОŃникЭŃа книгаMatthauРайОŃĐ°Ń ŃĐľŃŃадŃĐанŃŃĐ¸Ń ĐżĐžĐнига РОдМоŃаĐОПпНокŃTownsenBeatlesĐĄĐžŃŃавиŃоНи:TomorroĐŃĐľŃоднаŃĐоС ПонŃĐĽŃдОМники:ĐНадиПиŃĐĽŃдОМники:ĐĄĐžŃŃавиŃоНŃ:Ркниго иСНОМонEplutusEplutusEplutusРодакŃĐžŃ:Everyth

Descrip4 вŃĐżŃŃкФŃĐ˝-ŃŃĐš ОСнаŃаоŃĐŃ Đ¸ĐˇĐ´Đ°ŃоНŃAvailabĐĽŃдОМник:РодакŃĐžŃŃ:РодакŃĐžŃ:РнаŃĐľ вŃоПŃРданнОКĐĐľŃоНŃĐš иŃОниŃĐľŃкиКĐаŃĐľĐźŃ Đ˛Đ˝Đ¸ĐźĐ°Đ˝Đ¸Ń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi