tdk 0 Napisano 1 Grudnia 2007 Przecież są oznaczenia na gałkach, tylko buc co nie umie czytać nie poradzi sobie z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 1 Grudnia 2007 prawa wajch 4 biegi układ jak w maluchu(nie ma wstecznego tylko)lewa wajcha od siebie i do przodu polowe do tyłu wsteczne do siebie i na dół szosoweNawet Enigma nie jest w stanie tego odkodować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 1 Grudnia 2007 Przecież są oznaczenia na gałkach, tylko buc co nie umie czytać nie poradzi sobie z tym. he he he he h e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 1 Grudnia 2007 Przecież są oznaczenia na gałkach, tylko buc co nie umie czytać nie poradzi sobie z tym. Wreszcie ktoś z jajami ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 1 Grudnia 2007 lewa wajcha:I-biegi poloweII-biegi szosoweR- biegi wsteczne prawa wajcha:1- pierwszy bieg2- drugi bieg3- trzeci bieg4- czwarty bieg chcesz jechac jak najszybciej do przodu, wrzucasz II-4, chcesz jechac najszybciej do tylu, wbijasz R-4,czy to nadal nie jest jasne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny2 0 Napisano 1 Grudnia 2007 lewa wajcha:I-biegi poloweII-biegi szosoweR- biegi wsteczne prawa wajcha:1- pierwszy bieg2- drugi bieg3- trzeci bieg4- czwarty bieg chcesz jechac jak najszybciej do przodu, wrzucasz II-4, chcesz jechac najszybciej do tylu, wbijasz R-4,czy to nadal nie jest jasne??To już wiemy Napisz jak trzeba pomachać tą lewą wajchą .....żeby wsadzić polowe szosowe i wsteczne bo zawsze może okazać się że ktoś zapierd..... oryginalne gałki na lewarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W3reWolf 0 Napisano 1 Grudnia 2007 Jeździć nie jeździłem, jedynie siedziałem, alelewą wajchę obsługuje się tak:Od siebie i do przodu - Polowe (I)Od siebie i do tyłu - Wsteczne ®Do siebie i do tyłu - Szosowe (II) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 2 Grudnia 2007 Moze to pomoże rozwiazać problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 2 Grudnia 2007 no i jeszcze wzmaczniacz przy kierownicy zulw i zajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 2 Grudnia 2007 osa to było dobre ja chyba nakręcę film o zmianie biegów żeby co niektórzy zrozumieli. i to są biegi w ursusie zetorze a nie forszaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek44 0 Napisano 2 Grudnia 2007 ja chyba nakręcę film o zmianie biegów A szkołę filmową skończyłeś? Istnieje takie prawdopodobieństwo, iż większość nie zrozumie tego filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 2 Grudnia 2007 Nie mogę normalnie jak można nie kumać schematu przełączania biegów, ślepy by sobie poradził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 2 Grudnia 2007 ja chyba nakręcę film o zmianie biegów A szkołę filmową skończyłeś? Istnieje takie prawdopodobieństwo, iż większość nie zrozumie tego filmu.Podsyłam link do bloga krytyka filmowego http://klopotowski.salon24.pl/49840,index.htmlmoże on coś poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 2 Grudnia 2007 wątpisz w moje umiejętności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursus4011 0 Napisano 2 Grudnia 2007 ok dzieki kupiłem taki bo taką mam prace czyli odsniezanie uliczek ośedlowych a poneważ był odrazu ze spychem to jeszcz bardziej mi pasowało a do mtz miałem spych załozyc ale ta ruska chydraulika .a co do oznaczenia na gałkach to niebyło bo porostu starło sie nawet startego to ''buc'' by nieoczytał jeszce raz dzieki teraz tylko wlac jeszcze płyn chłodniczy i czekac na śnieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek183 0 Napisano 2 Grudnia 2007 Moze to pomoże rozwiazać problem o kutw ja mam u siebie wsteczny do siebie i do przodu nie od siebie do tyłu cusik powalone w skrzyni?? czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Może masz 1634 z dźwigniami po prawej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursus4011 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Sześćdziesiątka to według niektórych traktor doskonały Cały czas o nim marzą piszą i myślą Ciekaw jestem co nowego wymyślą, Może 360 na drewno wspaniały? Któż odgadnie zamiary wynalazców Zakładania turbin do 360 pomysłodawców Wszak i przedni napęd dotać trzeba Bo bez tego wiele tym gratem zrobić się nie da! Ah już kłębią się nowe plany 360 energią słoneczną napędzany Będzie maszyną doskonałą! Jest naprawdę rzeczą niebywałą, Ze jeszcze są tacy fanatycy Podobno wielcy rolnicy, Którzy chcą ulepszać ten złom niegodziwy Zamiast wreszcie wrzucić wszystkie 360 w pokrzywy. Bo tam jest dla tego ciągnika miejsce zasłużone, A na jego miejsce niech wejdą nowe maszyny zakupione. Jeśli tego nie zrobicie to tu nadal skansen będzie I z polskiego rolnictwa śmiać się nadal będą wszędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 3 Grudnia 2007 Mistrz Mickiewicz był twoim dziadkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 3 Grudnia 2007 To już było- plagiat!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursus4011 0 Napisano 3 Grudnia 2007 wiem ale niewszyscy czytali to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek183 0 Napisano 3 Grudnia 2007 mam 1222 4 biegi brak przedniego napędu i wątpie zeby to mialocoś wspólnego z 1634 czyli co komus (poprzednikowi) udało sie źle złożyc skrzynie i działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 3 Grudnia 2007 16 mają 3 biegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 4 Grudnia 2007 w 98 1634 doczekało się 4 biegów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 4 Grudnia 2007 ale 1614 chyba do końca było na 3 biegach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach