ŁOWICZAK 0 Napisano 23 Grudnia 2010 Może znajdziesz różnice http://konedata.net/Traktorit/ursus.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomet 0 Napisano 23 Grudnia 2010 Może znajdziesz różnice http://konedata.net/Traktorit/ursus.htm kolego dzięki i zato ale najlepsze by było jak by ktoś opisał kto użytkował te dwa traktory ile spalają na godzinę lekkiej pracy i godzinę ciężkiej pracy za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasio 0 Napisano 2 Lutego 2011 Witam, mam luz na wałku, który idzie koło krzyżaka do zwolnicy lewego przedniego koła w Ursusie 914, co to może oznaczać, z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 3 Lutego 2011 zużyte tulejki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mick017 0 Napisano 4 Marca 2011 Witam. Posiadam ciagnik URSUS 4512 ,czy moze ktos z was wie co zrobic by w zime mial latwo odpalic moze rozrusznik z przekladnia? co o tym myslicie? z gory dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin0515 0 Napisano 5 Marca 2011 kupiłem do ursusa 914 chłodnice oleju przekładniowego z ursusa 1014 wie ktoś może gdzie ja podłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thug 0 Napisano 9 Marca 2011 panowie co sądzicie o wałach korbowych firmy ag tech podobno niemiecka przglądałem oferty ostatnio i np wał do c 330 kosztuje 400 zł mniej niz prod polskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 11 Kwietnia 2011 szukając maszyny do kupienia lub sprzedania proponuję zajrzeć na portal http://targ.rolniczy24.pl jest tam mnóstwo ofert. Dodanie ogłoszenia jest darmowe. Maszyny rolnicze, zwierzęta, ciągniki rolnicze, kombajny oraz wiele innych ogłoszeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek22 0 Napisano 13 Kwietnia 2011 Co muszę przerobić w instalacji elektryczne i w ursusie 912 mam założone dwa akumulatory 6 voltowe a chciał bym założyć dwie 12. Proszę o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 13 Kwietnia 2011 Jesli wczesniej miałes dwie szustki to były połączone szeregowo, a dwie dwunastki pusisz połączyc równoregle żeby było te 12 volt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek22 0 Napisano 13 Kwietnia 2011 A jak połoczyc równolegle te akumulatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 14 Kwietnia 2011 plus z plusem minus z minusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek22 0 Napisano 14 Kwietnia 2011 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalisk 0 Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam serdecznie . mam problem z Wom ursus 1002 . w poprzednim sezonie gdy zaczynałem dobijać belę wałek stawał i nie chciał kręcić. Ktoś wie co to może być??? chciał bym się również spytać jaki olej zalać do skrzyni biegów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 17 Kwietnia 2011 mikropompka albo tarczki zacznij od uszczelnienia kosza z tarczkami od wom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 17 Kwietnia 2011 ja mam hudrauliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalisk 0 Napisano 17 Kwietnia 2011 uszczelniana kosza co masz na myśli??? wyciągnąć kosz i wymienić uszczelniacze? da sie to zrobić bez rozpoławiana ciągnika? chciał bym zapytać dokładnie o nazwę leju który można zalać dodam ze mam tura i zamierzam go zamontować . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 17 Kwietnia 2011 wyjmiesz do tyłu zwróć uwagę na tulejkę też się zużywahttp://www.sklep-grene.pl/product_info.php/products_id/9868 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sendar 0 Napisano 27 Kwietnia 2011 Wygraj bon 1000 PLN na PALIWO. Sprawdź!Kliknij tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mick017 0 Napisano 7 Maja 2011 witam mam takie pytanie czy ursus4512 bedzie chodzil w rozrzutniku z hydraulicznym posowem? czy trzeba cos wymienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacenty34 0 Napisano 13 Maja 2011 bedzie chodził nic nie tszeba wymieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalisk 0 Napisano 14 Maja 2011 witam podłączyłem tura 5 do ursusa 1002 . z tyłu podłączyłem sie pod szybkozłącza . czy dźwignia od kiprowania powinna być opuszczona i przyciśnieta czy tez podniesiona czyli w którą strone wajchę do kabiny czy do tyłu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 14 Maja 2011 zależy pod które szybkozłącze dałeś zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalisk 0 Napisano 17 Maja 2011 zależy pod które szybkozłącze dałeś zasilanie nie ma zupełnie znaczenia czy tak podepnę czy tak???? mam jeszcze problem z odpalaniem teraz ursus 1002 z rana nie moge go odpalić kręce i nie załapuje . na zaciąg pali juz po metrze . wiec jaka może być przyczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 17 Maja 2011 Za wolno kręci rozrusznik, miałem tak samo w u902, wymieniłem na szybkoobrotowy i problemu nie ma. Spróbuj rozerbać rozrusznik wyczysc go, ewentualanie wymień szczotki i tulejki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach