Wituś 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Powiem tak nie odrazu Kraków zbudowano i tak URSUS dokonał ogromnego postępu. Tylko żeby się na tym nie zatrzymał i wprowadzał dalsze udoskonalenia. Napewno skrzynia w 1654 leży w sferze udoskonaleń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel45 0 Napisano 3 Czerwca 2006 To tak naprawdę dzięki BUMAROWI i poprzedniemu prezesowi, który zrobił porządek z związkami (może dzięki temu, że wrzodak dostał się do sejmu). Myślę, że nowe srzynie do większych ursusów to tylko kwestia czasu (przeciez mają wprowadzić duże ursusy do 160 km z silnikami perkinsa) wiem, że do tych nowych w niedługim czasie maja wprowadzić skrzynie nawrotne, więc i od razu wprowadzą rewers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Nie wiem w czym te perkinsy bedą lepsze od Martin Diesel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel45 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Nóweczkiperkinsy są napewno lepsze tym bardziej, że ursus stosuje w nowych modelach takie same jak inne zachodnie marki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Zrobili by coś w koncu swojego, a nie ciągle stosować pomysły innych. Składak poprostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Połowa marek zachodnich ma nie swoje silniki i wtedy jest dobrze ale że ursus bierze perkinsa to żle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Skoro tak uważasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 3 Czerwca 2006 niedawno miałem okazję dość szczegółowo oglądać nowego ursusa 1224 (...) wniosek: takiego brzydala za darmo chyba bym nie chciał.już stara 914 była ładniejszym ciągnikiem!Może przypadkiem w Grajewie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 3 Czerwca 2006 Taka juz natura Polaków ze cudze wychwalają pod niebiosa a rodzime do upadłości doprowadzają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 0 Napisano 3 Czerwca 2006 "Cudze chwalicie swego nie znacie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 4 Czerwca 2006 Może tylko Ty Sebol nie znasz,ale ja miałem okazję poznać 1224 z 2006 roku.Te ursusowskie innowacje to sprężyny gazowe w drzwiach kabiny i obrotomierz zetorowski bo maski to chyba Pronar ciekawiej projektuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelek32 0 Napisano 4 Czerwca 2006 1224 oglądałem w POMie.23 maja byłem na wystawie w Szepietowie. było dużo sprzętu- najwięcej zetorów (...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yenon10 0 Napisano 4 Czerwca 2006 czy usrus 902/912 mają dwie predkosci wałka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 4 Czerwca 2006 majom chopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 4 Czerwca 2006 "Cudze chwalicie swego nie znacie" sami nie wiecie co posiadace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek B 0 Napisano 4 Czerwca 2006 majom chopieno pewnieale to tez zalezy od opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 4 Czerwca 2006 więkoszość ma dwubiegowy wom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wituś 0 Napisano 5 Czerwca 2006 Jak myślicie czy Ursus po wprowadzeniu nowej gamy ciągników stanie na nogi i będzie chętniej wybieraną marką w Polsce niż jest to teraz. Czy będzie wprowadzał dalej udoskonalenia do swoich ciągników czy znowu zatrzyma się w miejscu przez 10 lat. Oczekuje na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 5 Czerwca 2006 Gdyby był tańszy to może by nastąpił jakiś ruch na rynku i co za tym idzie w postępie modernizacji. Dzis wielu woli wybrać używany ciągnik za połowę ceny nowego, którym bedą tak samo pracować jak nowym. Chodzi mi o dotychczasowe modele ciężkich ursusów, nie modernizowanych przez wiele lat. Czas pokaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 5 Czerwca 2006 Będzie sie musiał sporo nagimnastykować żeby dorównać zachodowi. Zresztą my też, przynajmniej ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawels 0 Napisano 6 Czerwca 2006 moze chce ktos z was kupic ursusa 1224 z 97 roku w stanie bardzo dobrym i 1614 w stanie dobrym jak to prosze o kontakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ursusek 0 Napisano 9 Czerwca 2006 co sadzicie o 3512 i t-25 dobre sprzety na 35ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Napisano 9 Czerwca 2006 jak masz dużo łąk, to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Najlepszy jest test Ursusa 1634 w RPT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel45 0 Napisano 11 Czerwca 2006 Najlepszy jest test Ursusa 1634 w RPT. gdyż, ponieważ, bo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach