miccao 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Ty chyba nie wiesz co to jest półoś, a co zwolnica. Uwierz mi, że ciapek ma to i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Ty chyba nie wiesz co to jest półoś, a co zwolnica. Uwierz mi, że ciapek ma to i to http://pl.wikipedia.org/wiki/Półośhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Zwolnicapoczytaj to. tutaj zobaczysz roznice miedzy polosia a zwolnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Oj Piotru$ Piotru$ nie ośmieszaj się. Tak się sklada, że wiem co to jest półoś a co zwolnica i dla twojej wiadomości: półoś łączy się z jednej strony mechanizmem róznicowym a z drugiej ze zwolnicą... Z resztą bez sensu to wyjaśniać bo każdy kto ma jakiekolwiek o tym pojęcie pokręci z niedowierzaniem głową co ty tu wypisujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 21 Stycznia 2007 śmieszna ta wasz kłótnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 21 Stycznia 2007 miccao chodzi nam o to samo tylko inaczej to piszemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcian 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Ciaper ma zwolnice i półosie, zwolnic nie ma np MTZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 21 Stycznia 2007 nie jestem pewien ale MTZ ma chyba zwolnice planetarne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr111 0 Napisano 21 Stycznia 2007 mam zetora 10111 to to samo co ursus 914 i moge tylko wrzucać jedynke do przodu i do tyłu innych nie moge przesunąć wajchy na 2 3 4 miał to ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Zapewne się skrzynia zblokowała,nie wiem jak ozblokować w tym ciągniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 21 Stycznia 2007 mi jeszcze nigdy w zyciu sie skrzynia nie zblokowala(1014) i tez nie mam pojecia co bym zrobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdk 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Trzeba zdjąć pokrywę skrzyni przekładniowej i obejrzeć. Mogło się posypać na górnym wałku bądź problem z wodzikami i tulejami przesuwnymi. Odkręcamy dźwignie biegów i reduktora, zdejmujemy fragment podłogi i tam jest pokrywa skrzyni, która także trzeba zdjąć no i będzie wiadomo co dolega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotru$ 0 Napisano 21 Stycznia 2007 jakie powinno byc najlepsze cisnienie doladowania w duzych ursusach??? i jak zamontowac jakis wskażnik do pomiaru na stale??????? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 21 Stycznia 2007 moge tylko wrzucać jedynke do przodu i do tyłu innych nie moge przesunąć wajchy na 2 3 4 miał to ktoś W 360 podobna sytuacja, widełki wyskoczyły z prowadnicy(sorki za niefachowe nazewnictwo- wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ) 5 minut i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepcio11 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Przepraszam że tutaj pisze ale nie znalazłem forum o beczkowozach.Mam pytanie ile może kosztowac pompa do beczkowozu i gdzie można by ją kupić .Z góry dziejuje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erdem 0 Napisano 21 Stycznia 2007 widziałem w Agromie lublin nawet dwa rodzaje mają ale ceny nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 21 Stycznia 2007 ursus C-356- w życiu o nim nie slyszałem [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 21 Stycznia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 22 Stycznia 2007 Kilka godzin w warsztacie, a z talerzówką całkiem inna robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 22 Stycznia 2007 ooooooo to ten twój 4011?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 22 Stycznia 2007 Tak to właśnie on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 22 Stycznia 2007 który rocznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 22 Stycznia 2007 Pisałem już o nim bardzo dużo- 68 na tabliczce znawionowej, w dowodzie 69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 22 Stycznia 2007 to 4 lata starszy od mojej 55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 22 Stycznia 2007 to moja 60-tka 77,nierejestrowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikon 0 Napisano 22 Stycznia 2007 co jest leprze: 385 czy 8011tzn moze który z nich jest trwalszy który z nich tanszy w utrzymaniu apropo ceny cześci bo wydaje mi sie ze w kwocie do 15tyś zł to nic leprzeso sie nie kupimam władymirca i 360 ale chce kupic wiekrzy ciągnik do prasy rolującej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach