domagalka 0 Napisano 31 Stycznia 2007 A jesli jest wypaczona??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Wypaczona? mocno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielon 0 Napisano 31 Stycznia 2007 mozna tak tzec ale koszt planowania jednej głowicy to 20 zł przynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 31 Stycznia 2007 a jle czasu to zajmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 31 Stycznia 2007 nie wiem czy mocno wypaczona, nawet nie wiem co to znaczy. ktos tak wcześniej napisał i dlatego pytam. mozecie mi to wyjaśnić???Prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 31 Stycznia 2007 tzn czy nie jest krzywa jak ci woda zamarzła to mogło głowicę wykrzywić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Pomysł z "planowaniem" za pomocą szyby godny poodziwu,gratuluje pomysłowości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 31 Stycznia 2007 to szybe wymyślił muj tata jeszcze jak był kawalerem i remontowł motor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 31 Stycznia 2007 ten sposób z szybą jest stary jak świat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 31 Stycznia 2007 A jeśli jest wypaczona to jaki ratunek??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin8410 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Dzieki Marcin za pomoc,oby to nie byla pompa[czy myslisz o mikropompce w skrzyni posredniej] bo to kupe roboty,zrobie jak piszesz zmierze cisnienie oby bylo dobre sprzeglo bedzie latwiej i szybciej zrobic. Tak muśle o mikropompce, a remont sprzęgla wom to ok 1,5h z demontażem i montażem koszt ok 60 zł ostatnio sam to robiłem, w razie czego pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 31 Stycznia 2007 jak jest cała i da się naprostować to ok a jak nie to trzeba będzie chyba inną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin8410 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Dzieki Marcin za pomoc,oby to nie byla pompa[czy myslisz o mikropompce w skrzyni posredniej] bo to kupe roboty,zrobie jak piszesz zmierze cisnienie oby bylo dobre sprzeglo bedzie latwiej i szybciej zrobic. Tak myśle o mikropompce, a remont sprzęgla wom to ok 1,5h z demontażem i montażem koszt ok 60 zł ostatnio sam to robiłem, w razie czego pytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 31 Stycznia 2007 Jeśli już piszemy o okolicach głowicy, to różne sa luzy zaworowe w silnikach 4 garowych np. w C-360 i C-385?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 31 Stycznia 2007 w jaki sposób naprostować??? a jeśli nie było zbyt dużego mrozu??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazi1 0 Napisano 31 Stycznia 2007 to tylko plantowanie i posprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 31 Stycznia 2007 dieki chłopaki. jutro zabieram sie do roboty. nie wiem czy dam rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 1 Lutego 2007 czy wie kto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 1 Lutego 2007 czy wie ktos moe ile kosztuje nowa głowica do C330M??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 1 Lutego 2007 A co, uszkodzona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 1 Lutego 2007 chyba peknieta bo olej idzie do chłodnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 1 Lutego 2007 a to jeszcze nie rozebrane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 1 Lutego 2007 rozebrałem i nową uszczelke założyłem i dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domagalka 0 Napisano 1 Lutego 2007 stara uszczelka była nie ruszona wiec nie mogło głowicy zkrzywić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 1 Lutego 2007 ciekawe czy gdzieś w środku w bloku coś nie pękło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach