PitersonII 0 Napisano 6 Marca 2006 Magnetyzery zmiejszają zurzycie paszy nawet o 10% Absolutna nowośc to przyszło z USA!!!. Zastosowałem i rewelacja. FCR na poziomie 2,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca 2006 Magnetyzery zmiejszają zurzycie paszy nawet o 10% Absolutna nowośc to przyszło z USA!!!. Zastosowałem i rewelacja. FCR na poziomie 2,5Też stosowałem i potwierdzam, Dodatkowo mozna uzyskać jeszcze lepszy efekt stosując żywą wodę do pojeniaRewelacja!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Marca 2006 Jeszcze jeden sposób na wyciągnięcie pieniędzy z kieszeni rolnika. Wszystkim zainteresowanym proponuję poszukać publikacji na temat magnetyzerów do samochodów. Obiektywne badania dowiodły że to czysty bajer. Z tymi do paszy jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 0 Napisano 31 Marca 2006 Hej LivePotwierdzam to co mówisz, ale jeszcze lepiej jest do tego całego interesu domieszać odrobinę kwiatu paproci, wiesz taki nowy ziołowy dodatek. Świnie właściwie nie jedzą, tylko patrzą na paszę jak zaczarowane. A jak rosną... Hoho Przyrosty dobowe to i 1500 g potrafią przekroczyć.Polecam gorąco!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PitersonII 0 Napisano 13 Grudnia 2011 Witam Słyszałem , że jest już drugie wydanie magnetyzerów - podobno w ogóle nie trzeba zboża używac w żywieniu- wystarczy sama otręba a świnie przestają kwiczec po tygoniu żywienia z mieszalnika z magnetyzerem - podobno rewelacja!!! - co o tym myślicie? ( FCR 2,3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomsou 0 Napisano 16 Grudnia 2011 Po tygodniu przestają kwiczeć bo nie mają już siły To tak jakby zamiast bigosu żreć samą kapustę, zamiast mielonych z mięska - tylko bułkę tartą a zamiast świątecznego karpia w galarecie tylko żelatynęWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach